hemma igen

fan vad pepp jag är!!

det är helt sjukt att man blir så pepp när mensen är slut, man håller liksom en jämn humörkurva, samt hormonkurva. det känns riktigt bra, då fungerar jag som jag ska. inget oväntat som kan hända liksom. inga oväntade påhopp, skitsura utbrott etc.

jag var lite blöggsugen tidigare idag men det funkade inte så kommande blogginlägg kommer inte vara så välproducerade, men när är dom det, egentligen? alltför sällan. jag sitter här och lyssnar på eurovisionlåtarna, de enda dugliga är qele qele, kroatiens, turkiets, frankrikes, sveriges, sloveniens, bosniens samt norges. ja det är dom låtarna som även kommer att spelas hårt i min mptrespelare.

idag kom jag hem vid fem typ. det var superregnigt i lund när jag åkte därifrån men ju närmare småland jag kom så blev det rätt okej. träffade även på GB och sedan tog vi tåget till kycklingaryd.

skitpepp hemma. pappa hälsade och deno hängde med mig till hemköp för att hämta ut  mitt ellospaket (23.23 neko misli na mene :D). det här var andra gången jag beställde från ellos och första gången sög grejerna rejält, tyget var så "billigt" och kändes inte alls skönt, men den här gången dög det faktiskt. lite prylar blev det. fast nu är jag på jakt efter ett par svarta haremsbyxor. haremsbyxor är så udobne, man kan vara skittjock därunder, ingen som ser ändå. funderar om man bara kan sno någon folkdansandes snubbes haremsbyxor.

jaha ok det var det. känner mig supergasig i magen, känns inte bra.


Kommentarer
Postat av: Senija

Yeeh, det va han verkligen.. kad cemo se vidtiti bööööna :)

2008-05-26 @ 23:50:36
URL: http://seniijaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0