*buurp*

jag och nichole håller på och fixar oss lite samtidigt som vi sörplar cider, sminkar oss, slappar, surfar och kollar på tv. det här med att ta det lugnt med festfixandet är vårt motto, ibland hinner man sega till sig men då är det bara att käka lite chips eller choklad, höra en arablåt och sedan är man pepp igen.

med risk för att låta som en uttjatad dagbok, vilket det även är på sätt och vis eftersom detta är det enda jag dokumenterar av mitt liv och då får det väl utformat exakt så som jag vill ha det? men idag var vi på stan hela dagen iaf, mat på mondo, slapp på torget och glass på dönken.

bh-lösa, blött hår och allämnt glada, varje mans dröm och så sitter vi utan det minsta testesteron här i rummet. fast jag delar nog lite testesteron eftersom jag har håriga armar, det är det närmsta det manliga könet vi kommer att komma just nu *flört flört*. nicole får nöja sig.

ja, kvällens outfits blir väl för nicoles del en klänning med rosor på samt leggings och skyhöga klackar, och jag kör med mina haremsbyxor och basiclinne, kommer med andra ord att se ut som en mupp (inget högklackat) med arabiska drag.

jaha hörrni, lite bilder vore på sin plats kanske. eller? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0