kalaset

igår då.
(känner att jag har bloggrace just nu för allt jag inte har hunnit blögga om pga förkylning och alla jkpg-trips)

igår då, igen, vi var på kalas hos familjen K, deras yngsta dotter och min lillkusse Ajla (samma person allstå) firade sin 17årsdag. alla var samlade; min familj, familjen K, farmor och Irmas och Ajlas farmor. vi drack en fördrink och tetka (=faster) höll ett litet informellt tal som jag tror betyder mycket för oss alla i familjen, hon talade bland annat om betydelsen av våra s.k släktträffar då vi träffas ofta och på alla födelsedagar, även om det ibland händer att man missar något kalas så försöker vi verkligen att samlas för att fira.
alltid mysigt, speciellt och jag är extremt familjekär så jag blir alltid nostalgisk och lipig även om man inte alltid kan visa det, men jag tror att jag har en stor likhet med mini faster då vi båda blir supertårögda vid sådana här tillfällen.

vi hann som vanligt med en massa berättelser och farmor berättade om första gången hon drack sig full, det var någon kusin till henne som hade lurat i henne drinkar och grejer. vi käkade en massa mat och efter maten spelade vi fyra Diamanten och Cludedo, och Irma vann cluedo trots att jag var SÅÅÅ nära att ange herr senap i salongen med ett järnrör.

tårtan var god och sedan kollade vi på lets dance haha, vid tio åkte vi hem och sedan däckade jag.

och nu är det många kalas på g snart igen, farmors i april, min, irmas och nisses i juni och deno och pappa i september. jej.
113361-1377
Lala med sin tårta
113361-1376
D, I och A när vi körde diamanten, ingen Wii, guitarr hero och andra moderniteter, här kör vi på det gamla gooooa viset.


Kommentarer
Postat av: P-O

Oo Diamanten, nostalgi flashback. =)
Inget slår brädspel, när en polare till mig fyller år så åker alltid Monopol fram, dock så slutar det oftast i värsta mutskandalen när alla försöker komma åt den där tredje tomten (som man så klart aldrig hamnar på och kan köpa) så man kan bygga hotell. :)

2008-03-23 @ 12:04:56
URL: http://pos.blogg.se
Postat av: mags

haha ja det är roligare att spela dom här gamla spelen än dom nya, fast jag tyckte aldrig monopol var skitkul, tyckte mer om Vem där? hahah

2008-03-23 @ 16:18:10
URL: http://missmagzi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0