jävla män


och en till sak, det här med att skrika, vi har världens gulligaste grannar på ena sidan om huset, den vänstra rättare sagt, där ica-tanten och hennes hubbe bor, dom är så söta och trevliga och allt det där, perfekta grannar. jag hör deras tangomusik ibland, dom hör min crvena jabuka musik, på sommrarna klipper han vårt gräs när vi är i bosnien och det råder allmän sjyst stämning mellan oss liksom, men på andra sidan är det som att helvetet har frusit till is.

det bor en tant och en gubbe där, dom är typ 60+are och så jävla hatiska att till och med jag framstår som den mest sympatiska människa i det här skrivna inlägget. tidigare hade dom en katt som alltid vistades utomhus och sket i vår trädgård och grävde ner bajskorvarna. min mamma var inte så glad eftersom trädgården är hennes lilla fridplats så hon talade om för grannarna att dom skulle försöka hålla koll på kattskrället någon gång då och då. och jag fattar också att man inte kan rå över sina husdjur, men skaffa dig inte husdjur då. katter behöver vistas utomhus, men då kan dom väl lära katten att bajsa i deras egna trädgård?? fyfan jävla grannar, men som sagt katten fortsatte med sin ovana och när den hade gjort tvåan ett X antal gånger, tillräckligt många gånger med andra ord och efter ett antal samtal med grannarna plus att katten alltid drog med sig sånna konstiga utomhuskatter som gick runt här,så fick mamma nog. den som känner min mamma vet att hon är snällheten personfierad men när hon är bitchig så är hon en riktig bitch. en dag fick hon helt enkelt nog och när katten hade grävt ner sin korv gick hon helt metodiskt till väga och grävde upp bajskorven med sin lila gröna spade, la den på ett papper och placerade sedan pappret med bajskorven på utanför grannars ytterdörr. strongt gjort. inte ens jag hade kommit på det brilijanta ideén.

det har varit massor med sånna småsaker med kattskrället och efter bajsattacken fick mamma nog och snackade med dom, det var ju typ vanvård av katt, så hon "snackade" med dom och en vecka efter det hade dom avlivat katten. HAHAHHA, gud det låter så evil när jag skriver det nu, men det var deras egna val, dom var väl också trötta på den.

hursomhelst det har varit en massa sånna saker med dom, skumma människor helt enkelt. fredilga utanpå när man ser dom på stan, men jag tror att satan styr deras hjärnor.

ok, nu ska jag komma till skrikandet, jag skiter rätt mycket i att dom hör mig, är jag sur så kan inte jag alltid hålla inne med det speciellt inte om jag inte har någon att ta till hänsyn just i hettans ögonblick, så jag undrar om dom hör mig lika mycket som jag hör dom? i och med att jag fullständigt skiter i vilka som känner dom här människorna, kunde lika gärna skriva ut namnet om jag bara hade vetat vad dom heter, han är svenne iaf och hon är polack, någon som vet vem jag snackar om? och i och med att dom gör det till en så offentlig grej så lär det väl kvitta för jag antar att halva grannskapet har hört deras offentliga bråk även om alla låtsas inte veta något. gubben skriker hora till henne, det är typ vardagsmat för henne "hora" och "åk tillbaka till polen", ok för att hon verkar vara jävligt jobbig och en hagga men seriöst ska man behöva ta det ifrån sin make, sin äkta make? en gång var det så pass offentligt att han stängde henne ute på terassen och skrek så att vi vaknade mitt i natten, allstå seriöst jag får fan lust att skära kuken av honom!! FYFAAAAAAAAAAN VAD JAG HATAR DEN HÄR TYPEN AV MÄN!!!!! DÖ. så ruttet beteende, jag hatar honom, hälsar aldrig och jag ägnar inte honom ett enda ögonblick av mitt precious life när han går förbi mig, hade han halkat och slagit sig hade jag bara sagt rätt åt dig gubbjävel och sedan gått därifrån. seriöst, det finns fan inget värre än den här typen av män. han är gammal så jag hoppas han går mot något jävligt bittert slut för han förtjänar det.

jag skulle fan önska att någon kunde vidarebefodra det här till honom, så som dom läste min blogg på jobbet, typ så, att någon som inte ska läsa läser bloggen och lägger det här i hans brevlåda så att han får reda på vilken slemhög han är.

helvete nu är jag helt svettig av ilska.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0