can u handle the curves

igår såg vi I am Legend, den med will smith ni vet. på tal om will smith, blir han inte bara snyggare ju äldre han blir?

jag gillar inte olyckliga slut, det ska bara bara happy endings för min del annars har jag spillt bort en kväll på ingenting typ. det är omöjligt att gå och lägga sig när man är på depphumör så jag gjorde ju inte det heller, utan jag satt uppe på msn och chattade till fyra. jättemoget, speciellt med tanke på att jag har lyckats komma in i en viss rutin; lägger mig runt 1 och vaknar runt 10 och idag vaknade jag vid fyra, middagen var min frukost och dagen är över. vilken jävla deppdag, jag kan lika gärna lägga mig ner på marken och böla av depp.

på grund av filmen drömde jag så hemska drömmar. tre drömmar minns jag tydligt. den första var inte så hemsk, jag drömde att jag såg jay-z och beyonce på någon strand och hon var gravid.

sedan fortsatte jag att drömma och drömde att min f.d killkompis ringde mig och berättade att han hade träffat en flickvän som hette, antigen amanda eller arijana, och att hon var exakt likadan som jag till utseendet. han fortsatte med att beskriva hur hon såg ut, sånna mer intima grejer, och drog alla konstiga parareller mellan henne och mig. någonstans i samtalet avbröt jag honom och frågade honom varför han ringde mig varpå han svarade med jätteond röst att han bara ville tala om för mig att han skulle mörda henne. jag började gråta skitmycket och var supersnorig och sa att vår vänskap aldrig behövde ha tagit slut på det viset som det gjorde och sedan började jag förklara hur jag menade och massa annat, och han svarade bara helt elakt magda, det är för sent för sånt här, alla som liknar dig ska jag döda och du kan inte göra något åt det. sedan la han på och jag fortsatte att gråta och visste inte vad jag skulle göra men kom på att jag hade hans systers telefonummer så jag ringde henne och jag var i sådan panik att jag inte kunde prata eller säga ett endaste ord. hennes röst ekade bara tomt i luren och hon sa hela tiden haallå, vem är det här? och jag bölade och kunde inte prata och hon la på luren och sedan vaknade jag, bytte sida och fortsatte att drömma.

nu drömde jag att jag ägde en liten lejonunge som var så söt och gullig, men innerst inne visste jag att han inte var min och att jag någon dag skulle bli tvungen att lämna in honom på zoo eftersom jag inte kunde ha ett fullvuxet lejon i huset, och jag var ledsen igen och funderade över olika möjligheter som fanns, jag kunde typ rymma eller bygga en stor bur åt honom.

alla drömmar var på något sätt sorgliga, även den med beyonce, sorg var huvudtemat i alla drömmar. jag hatar den här dagen idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0