mitt fejk-kalas

pa djess te vi boonii, som farmor brukar säga. det har varit busy dagar de här senaste dagarna eftersom vi för det mesta har förberett för mitt kalas. kalas är väl bara för barn brukar vissa säga men jag är ju också någons barn så då är det väl logiskt att jag också får ha kalas? jag fyller som sagt inte år idag, men eftersom tisdagen är en arbetsdag och vi inte får ihop alla så är det rätt smidigt att ta det under helgen.

så farmor, irmas farmor, irmas familj plus min familj hemma hos oss idag. vi håller på som sagt och firar så här varje år och ingen klagar så vi fortsätter väl med det. jag tycker om att ha hela familjen samlad men jag saknar bara min mormor, morfar och morbröder, önskar verkligen att dom kunde fira med oss. dom lever haha, dom är inte döda, men dom är i bosnien och därför är det lite svårare för dom att komma hit. ok för att undvika att hamna på ett alltför sorgset humör så kan jag berätta att jag fick cash (mycket uppskattad gåva) och lite annat småkrafs som även det uppskattas, småkrafs is my thäng, ju krafsigare desto bättre. vi har även grillat typ hela dagen, käkat tårta, kollat på zlatans program och gjort allt som man brukar göra på kalas.

det är dock en person som gör den här dagen och sådana här tillfällen extra speciella och det är min mamma. egentligen vet jag inte hur jag ska beskriva henne för att man ska få rätt bild av henne. hon är energisk, vill att alla ska trivas, vill göra mycket mat, är sist ut när det gäller att äta eftersom hon ser till att alla först får allt och sedan sätter hon sig ner, hon fixar allt, är snabb och effektiv och....skitstörande!! jag vet inte hur många gånger jag har sagt åt henne idag att hon ska låta disken vara, att vi kan fixa det när alla har gått, men neheeeej hon är envis och vill fixa undan allt, samtidigt skär hon upp vattenkmelon, folierar in matrester, sätter igång disken och allt. och så blir jag sur ibland, varför kan hon liksom inte bara LÅTA DET VARA? men grejer hade inte blivit hälften så bra utan henne, DET vet jag. så jag låter henne vara. för att jag liksom älskar henne och för att jag vet att hon gör det av kärlek. pappa ska ha ett fetingtack för att han grillade kycklingen så god, men mamma, det är hon som får äran för allt det andra. amen.


lax!!!

den blivande 22åringen. ibland känner jag mig så fruktansvärt tantig med rött läppstift och det här är typ det tillfället, men sedan gick det över.

mutti och jag. jag har värsta skuggan bakom mitt huvud, känns sådär.

ma ne da maaakaa decuu!! ja, irma, deno i lala

nästan alla samlade. pappa och nisse vid grillen, men ni ser mig, irma, urfa, lala, tetka, farmor, mamma och deno längst ner här.

irmas uppgift är att ta hand om salladen.

mama, deno och jag. maaaaat, ja tack.

jag och min tårta. jag tågade in till bröllopslåten (tam tam tarram), tyckte att det passade in. mamma bakade tårtan.
här cuttar jag tårtan i tio bitar, dom sjöng för mig och sedan bänkade vi oss ner framför tven för att spana på zlatan. värsta familymoment. 

min pappa och nisse, irmas pappa. nisse är inte svensk, men ni fattar väl det ändå. min pappa ser för övrigt ut som en kloshar, men han har aldrig riktigt varit "kostymtypen" så att säga utan han är mer "rokerski stil", hans egna ord, inte mina.

ok ska väl passa på att tacka för den här fina dagen, tack för att ni bidrog med skämten, skratten och diskussionerna. utan det hade väl kalaset varit rätt dött.

Kommentarer
Postat av: Alma

Åh vad söt du är Magda jag gillar din klänning & din pappa är cool haha ser ut som en tifa-kopia :D:D grattis i förskott iaf :D

2008-06-01 @ 23:01:02
URL: http://madeinbih.blogg.se/
Postat av: magzzz

taack alma! haha, e recu mu to :) da ga malo peppa, ma da mu sigurno i ne treba, kaze da se nasao samog sebe davno :) haha

2008-06-02 @ 00:07:11
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: amels

Neznam sta tyckaam Magda! Ona harmonika mi nekako.. :S Ali jag tror ja börjar gilla den!! :D



Jesiiiiiiii fin, haljina ti haos stoji i kosa ti je za 10! Super riba! (höhö) :D

CONGRATZ I FÖRSKOTT! :) (Sad si prava zena, next stop vikleri)

2008-06-02 @ 01:10:52
URL: http://ameela.blogg.se/
Postat av: A D I S A

oo vad vacker du var idag:) fast det är du alltid, men idag var du the BOMB :)



såå..har du hittat några gråa hårstrån än? fast njaee, du e nog lite ung för det..vänta tills du fyller 23, då kommer dom.. he he he :P

2008-06-02 @ 02:34:19
URL: http://adisa.blogg.se/
Postat av: magzzz

amela och adisa; taccck!! jeste snälla :)

2008-06-03 @ 01:23:24
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Diinchii

svar: Tack så mycket:D och grattis i

efterskott:D

2008-06-08 @ 00:05:21
URL: http://diinchii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0