lite updates

jaha ska man forsoka sig pa lite blogg dara?? hoppas ni fattar vad som skrivs aven om ett par bokstaver fattas, inte ens jag fattar helt och hallet eftersom Y och Z har bytt plats pa de bosniska tangentborden. jag sitter har med Nerko, sa en fet halsning till Ado. vi har det asbra, har varit pa stan hela dagen och druckit kaffe, inget brana-vader men lika bra det sa att man slipper svettas ihjal.

jahaaaaa gud vet knappt vad jag ska skriva eftersom det hander nza grejer hela tiden, men jag kan ta en kort sammanfattning. vi ar fyra tjejer; jag, irma, ina och maida. vi gor allt tillsammans. det har ar nog forsta aret da vi inte har nagra killar i ganget, men pa kvallen tillkommer det ett par stammisarsnubbar som ar dar hela tiden. kanske bra det ocksa, lite testesteron skadar inte.

i fredags fick vi spontanryck och fick biljetter till dino merlins konsert i sista stund, lordag morgon klockan sju tog vi en buss fran jajce station till sarajevo. vi koade i typ fem timmmar tillsammans med fem andra personer haha, till slut kom vi in och var dessutom inne i Srce-omradet. vip pa allt, vi drack, kakade och hade det riktigt gott. konserten var helt sjukt bra, 60tusen pers men inte en enda man traffade som man kanner. dagen efter akte vi hem for att sedan po kvallen ga pa aldino konsert. tva olika snubbar, trots att namnen ar ratt lika haha. aldino, jajces stolthet skulle nog manga saga, medan lika manga sakert skulle saga precis tvartom, kako god, han var riktigt bra och vi hade det askul. jag har supermanga bilder, men kan inte lagga upp en enda eftersom jag inte har sladden med mig.

vad gor ni dar borta? vad hander liksom? haha. kannar mig lite lost eftersom jag inte ens laser nyheterna eller nagat.
kom igen, vi kor lite chatt.

okej. nu ar jag superhungrig, funderar pa att ga och sheka.

jaaaaaaaaaa. fan vad gott att ha semester och bara njuta. hejoho.

Kommentarer
Postat av: Angelica

Vad skönt att höra att du har det grymt! :D



Jadu, vad händer... Jobbar som fan. Har varit lite ledig nu för mamma, "pappa" och lillebror har varit nere i en vecka :) Så trevligt så! Annars så planeras det en hel del för Sverigeflytt :D



Kram på dig

2008-07-23 @ 13:06:24
URL: http://pelicaistoravarlden.blogg.se/
Postat av: nerko

magdice moramo na palačinke ked dođem iz nemua

2008-07-23 @ 18:18:16
Postat av: nicole

jag saknar dig!

2008-07-25 @ 19:58:36
URL: http://malta.webblogg.se/
Postat av: Daniel

Vad kul att komma till en blogg med en tjej med attityd, jag å min kompis kommer på torsdag till kroatien sen ska vi låna en bil å köra lite i slovenine, längs kusten i kroatsien å sen in till bosnien.

E det varmt å skönt där nere?

Nånting man borde tänka på innan man kommer?

2008-07-29 @ 03:40:44
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: autoskola

att inte köra om du kör som en kärring ;D

2008-07-30 @ 12:54:10
Postat av: magzazazaza

autoskola: HAHAHA, svaka cast za komentar!!



daniel: haha, ja du, det ar mycket man borde tanka pa, bland annat att det ar dovarmt, folk kan vara otrevliga, men valdigt hjalpsamma, folk kor som idioter, sa anvćnd alltid bilbalte, allt ar billigt, ni kommer undan med lite cash, sa ni fixar det. lycka till :)

2008-08-02 @ 14:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0