jedan sasha iz voza

ANNIKA: om jag glömmer att messa dig, så är det här vad som var tänkt skulle stå i smset: jag har fått antagningsbeskeden och allt är fixat, så du behöver inte göra nått på måndag.

jag är sjukt trött igen. gick upp vid tio för att jag tänkte att jag skulle sätta igång med packningen direkt, men så sitter jag här sedan jag gick upp. kollade in kalmar högskolas hemsida där det är meningen att dom ska lägga upp lägenhterna, och så visar det sig att istället för att lägga upp dom idag så kommer dom att läggas upp på måndag *neeeeej. snyft* det ställer verkligen till det för mig nu!! jag är typ i sloveninen på måndag, med lite tur hos mammas kusse, men fan internet är typ sjukt segt på hela balkan så jag fattar inte riktigt hur det ska gå. jag är nervös och pressad inför det här nu, men så tänker jag att jag måste lägga undan neggotankarna nu och ta dom på måndag istället. palla att oroa sig innan jag ens kan oroa mig förrän just då.

strax efter det ringde en tjej från kalmar mig, hon går tredje året samma program som jag ska gå, och hon höll på med några studentintervjuer och jag ställde upp. ska maila iväg en bild på mig också. det konstiga är att jag inte har några seriösa bilder på mig, antigen är det partybilder, bilder tillsammans med andra människor (nicole haha), fulingbilder, men inga normala seriösa bilder. så jag fick klippa bort nicole ur en halvseriös bild på oss två haha.

okej. så nu ska jag käka frulle, ladda allt som ska laddas, lägga fram kläder, sminket/hårgrejer och annat krafs, och sedan får jag fixa mig själv, duscha och så *pratar med mig själv*.

myckkkkket. hihi.


Kommentarer
Postat av: nicole

men hallååååååååååååååå, varför berättar du inte sånt här för mig! Jag snackar bara på om mig själv å så har du kommit in i Kalmar. sårad (sån förolämpad smile) Jag hjälper dig me bostadsfixet! Jga har ju fan internet hela tiden å på måndag jobbar jag bara till halv 4! Attackera mig me dina problem, jag vill hjälpa till ju! Det är det jag är till för!

2008-07-11 @ 11:49:45
URL: http://malta.webblogg.se/
Postat av: Sign. Anz

Du har glömt att SMSa mig kan jag ju meddela haha Coolt att det kom så tidit..



Sretan put draga!!! PUSSS

2008-07-11 @ 19:49:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0