gonatt och godmorgon

jag trodde inte att jag ens skulle hinna skriva ett avskedsinlägg med tanke på hur oorganiserade vi är i min familj. på senare år har det dock blivit bättre men det har aldrig klaffat riktigt bra så som det gjorde den här gången. vid nio var alla grejer inlastade i bilen, ingen hann sura, pappa hann stressa mig lite, men ingen bröt ihop totalt, ingen tjurade *värsta lagandan* wihu. så nu sitter jag här och är............trött. svårt att gissa kanske.

jag är så förväntansfull. älskar hela bilresan, tycker det är supermysigt att sitta och läsa, men det först efter att ha åkt ett X antal timmar och vägt upp mitt balanssinne till normala värden igen, då kan jag ta fram min pocketbok, slå upp första sidan, "vika ner" den, inandas boklukten och sedan påbörja läsningen *MYS*. sedan har jag också med mig ett par korssordstidningar, enkla "kändiskryss", man ska kunna lösa dom och inte sitta och klura i flera dygn på ett ord på fem bokstäver. och så musik, ah, brände en mp3skiva med bra låtar, kommer sitta och vara partypepp i bilen. allt är liksom så sjukt mysigt!!!

så tjaaa, nu ska jag snart gå och lägga mig, vi ska upp tidigt, första gången detta halvår som jag går upp så tidigt och sedan rikta in oss mot danmark, tyskland, österrike, slovenien, kroatien och slutligen bosnien. det ska bli skönt att komma hem igen abd.

bloggas nån gång när jag är i bosnien. ha en skön semester alla. puss


Kommentarer
Postat av: AMELA.

MAAAAAAAGGGGDDDAAA!! :D

VI KANSKE SES PÅ BÅÅÅTEN.. HOPPPPAASSS



anyhow, sretan put!



PUSS!!!!

2008-07-12 @ 00:44:52
URL: http://ameela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0