dagens läge

jag är sjukt sömnig just nu, känner att jag inte kan koncentrera mig på något. har precis lackat naglarna också så det går supersegt att skriva. funderar seriöst på att gå och lägga mig eftersom jag sov cirkus fyra timmar i natt.

idag har jag gjort dom smågrejerna jag skulle göra och dessutom hälsat på hos irma, käkat middag hos dom och tagit farväl och önskat lycka till. dom är väl på g snart eftersom dom åker ikväll. det ska bli så sjukt kul att träffas i jajce, bara hänga på brana och festa. ah vad skönt det kan vara att fortfarande vara ung och få göra som man vill. tidigare har det varit vi tre tjejer, jag, irma och ina +- andra människor, men i år kommer även maida och nadja från och till. det ska bli så kul och skoj och jag är så pepp och grinig eftersom jag blir så nostalgisk och awwww:ig *sprider kärlek* och allt som hör sommaren till.

efter att jag och deno hade varit hos familjen K så gick vi mot annikas hus för att mata greta. igår var jag hos annika och hon visade hur jag skulle göra, så idag var jag rätt exemplarisk :D jag lockade greta ur busken och sedan la hon sig på rygg vid mina fötter så då kliade jag henne över magen och titsen och hon låg bara och njöt. ja, lilla gretis har nog mjuknat upp lite när det gäller mitt och hennes lite ansträngda förhållande. hon såg till och med lite ledsen ut när jag gick, men jag inbillade mig nog bara.

så nu har jag suttit här hur länge som helst känns det som eftersom jag inte kommer nånvart med packningen. den här sommaren är lite oinspirationslös eftersom jag verkligen inte vet vad jag ska ha för kläder med mig. tidigare sommrar har det här packningsplanerandet varit i full gång flera dagar innan och dessutom hade jag exakt vetat vad jag skulle ha med mig.

okej. här är mina naglar. dom stod på min to do list och nu har jag stolt bocka av denna viktiga uppgift.


Kommentarer
Postat av: Sign. Anz

Tack vännen ännu en gång för att du tittade till Greta.. Och jag är säker på att hon var ledsen att du gick hon bara älskar bli kliad på magen..



Puss pusss i sretan put =))



(Kom över om du får tid idag!)

2008-07-11 @ 11:28:41
Postat av: magziiigazziiiggaaah

haha luuuuuuungan. det går inte att komma in på er blogg förresten. :S

2008-07-11 @ 11:32:05
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0