- aaaaaaaaaaaaal!

det är rätt sjukt hur shopping kan få en att känna sig speciell, snygg och lycklig. jag sitter här och känner mig utvald av A6. det är lite småupphetsande att shoppa, jag brukar iaf känna mig rätt pirrig när jag vet att jag har köpt något men jag tror faktiskt inte att jag är den enda som brukar känna så.

vi var lite snabbt iväg på a6 idag för att handla det sista som behövs inför bosnien. jag hade en fin lista som jag betade av och det gick faktiskt väldigt smidigt, fastnade inte för onödiga grejer utan köpte det som behövdes. har shoppat en reseoutifit; en skön mjukisbyxa och nån tshirt och mjuka "gympaskor", snarare typ tygskor. allstå egentligen tycker jag att det är lite onödigt att hålla på att rabbla upp grejer som man har köpt, det är ändå ingen som bryr sig och jag framstår som någon som vill skryta, och jag vill inte det, men jag måste nog skryta för jag är så glad *peeppp* över allt jag har köpt *HIHI*. det håller i sig fortfarande!! mamma betalade min bikini och ett par väldigt tunna och inte helt skitsnygga sandaler, men dom duger eftersom dom var på rea, och i vanliga fall hade jag aldrig köpt dom, men det är skönt att ha nått tunt på foten när det är svettväder. för detta fick jag slinga hennes hår och göra pedikyr. och måste nog säga att fan vad bra jag snyggade upp hennes trötta fötter *stolt*. jag tycker om att pyssla om min mutti och hon gillar när någon pysslarom henne så det blir liksom bra.

en grej jag måste nämna. jag och hon var på skopunkten idag, och ni vet att man får köpa tre skor men man pejjar bara för två, så mamma hade hittat två par skor och letade efter ett tredje par. pappa kommer in på skopunkten och hör talas om detta och så "hittar" HAN ett par skor till henne. dessa skor, eller snarare sandaler, skyhöga kork-platå sandaler fast utan rem om ankeln (papuce typ) vet inte hur jag ska förklara eftersom jag har glömt namnet på dessa typ av sandaler. men typ, tänk peg bundy och något hon skulle ha på sig. först är mamma tveksam, men när hon provar så tycker hon att det ser okej ut. pappa däremot är helt typ "ja klart du ska köpa, det är så snyggt, och du går aldrig i högklackat blablabal" och jag stod och såg på allt detta och jag kan faktiskt ärligt talat fortfarande INTE fatta att hon köpte dom där fulingsandalerna. nadja, om du läser det här, så är det sånna exakta som du köpte när vi var i jkpg senaste gången, no offense *hihi*. jag har helt annan smak så jag tycker verkligen inte att min mamma passar i det, så när hon frågade mig så sa jag att det är något jag inte ens skulle ta emot om det vore gratis, men det är ju jag.

ja det var lite om det, men fasen vad nöjd jag är idag.

efterrätt!! wohoooo, fan vad gott. jag satt i bilen och käkade på vägen hem, och eftersom jag bara satt och stirrade rakt ner i glassen så blev jag lite illamående när jag tittade upp igen. fokus på vägen, annars är jag körd.

jag köpte en hatt *WOHHOO igen*. när jag stod och höll i den så hade jag en riktigt stark bild av mig själv där jag låg på stranden under en palm och bara njöt av värmen och saltvattenlukten. aaaah, fan vad jag älskar semestrar där allt är all inclusive, dvs päronen pejjar allt. update: jag ser helt sjukt deffad ut på den här bilden, mina armar är to die for (tycker jag), men jag ser allstå INTE ut så på riktigt, but i wish i did. kamerans fel.

ok, ett av dagens flera fynd. mina s.k mjuka gympa-skor/tygskor. bara femti krunur mannen, schynda finda!

och mitt bästa köp, en bikiniöverdel. en liten close-up, men ni som har utforskat detta område vet väl ungefär vart ni befinner er *HA HA okej, skitsmaklöst skämt, I knows*. huuuursomhelst, färgen är fucking gorgeous (varför pratar jag så mycket engelska?) och extremt het på lite brunare hud. okej. peace and love.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0