...juni blommar mest...

ja ja, nog om tjat här kommer ett nostalgi-inlägg.

det var i juni som...
...allt det roliga hände! trots att det inte var länge sedan känns det som att det var en evighet det var junimånad och allt var så perfa. massor med fester och annat krafs.

...jag, naswhan, nicole och pannika var på bananfesten. en fest som var en hel festdag egentligen. det började med annika kom över till mig för att lämna över en fin födelsedagspresent, jag gjorde mig i ordning, vi skålade och sedan bussade vi upp till östra torn och bananfesten. där uppträdde timbuktu och hojfen. det var så jäkla röjigt, men där tog det inte slut för sedan åkte vi till nicoles crib och förfestade innan vi slutligen åkte till herkan och hade the time of our life.

... samma helg, rättare sagt på lördagen, var jag och nicole på herkan igen och festade. dagen efter, på min födelsedag den 3e juni väntade jag finbesök och min kära familj + farmor var hemma hos mig i lund. jag fick en asfin tårta och fina presenter. hurra för mig, man blir inte yngre. hela den helgen räknas nog som en av de bästa under vårterminen, along with another one, men den kommer vi till senare.

... allt gjordes iordning till malta. alla papper var helt och hållet fxade och sedan väntade vi i princip bara på att få åka iväg haha. nej, men nästan. för vi hade en annan resa på g, nämligen madridresan som var en spontanresa. efter att vi hade totalfailat på uppsatsen vägrade vi låta oss knäckas, så dagen efter slaktningen skjutsade oss micke till sturup. goodbye sweden and hello madrid.

... vi var i madrid i fem dagar och det var underbart! det var så jäkla varmt konstant och alla gubbar valde att vila sina starr-ögon på oss två. gubbarna, männen och killarna är ungefär som dom är på malta, men nu är vi åtminstone vana haha. vi gjorde massor med saker, bland annat shoppade bort alldeles för mycke pengar, gick på prado museumet, promenerade i den enorma retiro-parken, såg en massa annat och festade med brasilienare och spanjorer. det var inte lätt att komma tillbaka till sverige efter allt skoj vi hade varit med om i madrid. på flygplatsen väntade nashwan i sin pimpade bil och sina pimpade kläder och nicole kände knappt igen honom.

... det var också den sista helgen i lund. fredagen ägnades åt att packa upp resväskan från spaninen, packa ner alla kläder och småprylar i kartonger, och festa på herkan. sista herk-perk kvällen och vi var helt slut och helt snygga. solbrända, nya outfits, behöver jag säga något mer? jo, kanske att mina fötter dog av mina nya sandaler, jag har fortfarande feta ärr efter dom skoskavsåren jag hade.

... dagen efter åkte nicole hem till stockhålm (haha), och mina päron kom till lund. min sista dag i lund i min fina lägenhet. jag hade verkligen svårt för att skiljas ifrån den. min fina underbaraste lägenhet (känns som en person nästan) som har varit med om så mycket. inga detaljer. jag var rätt sentimental, och nu när jag sitter här och skriver så känner jag mig sentimenal igen, jag tror fortfarande att jag har den att åka tillbaka till, men jag har inte det. så fruktansvärt sorgligt. nåja. mina päron var bra på att trösta mig och sedan åkte vi hem till kycklingaryd.

... jag började sommarjobba på ett kontor och blev en vanlig 8-17 människa. konstigt med regelbundenhet och konstigt att vara i kycklingaryd då det inte hände speciellt mycket förutom att jag var var dyngsur av regnet varje dag. en riktigt svennesommar med andra ord. jobbet blev min räddning och jag hade riktigt skitkul, jag vet inte om jag hade pallat av att bara gå hemma och spela sims hela sommaren. men som tur var hade jag irma och många fler kycklingaryds-människor som var roliga att träffa (heeeej vedran! haha).

... jag för första gången i mitt liv firade midsommar. jag associerar midsommaraftonar med fulla tonåringar och fulla vuxna människor. så jag fick en lite mer annorlunda bild den här gången, dock ingick fulla tonåringar i den här versionen också. jag, irma och elma firade tillsammans med kajsa och hennes polare i jönköping. för första gången käkade jag sill och det var verkligen det äckligaste jag någonsin har ätit. HUR kan man äta något så totalt osmakligt? mina smaklökar dog den kvällen. nubben gjorde sitt också och jag, irma och elma tog hundratusen foton.

... juni var helt underbar, alla tusen känslor på en och samma gång. lycka och saknad. jag hade verkligen svårt att slita mig ifrån lund, det var där jag hade levt i två år och plötsligt skulle jag lämna en stad som jag hade förälskat mig i, en stad där jag har varit med om så mycket, så mycket som hände som förändrade hela mitt liv, som förändrade min syn på livet med allt vad det innebär (nu är jag en sentimental mus men det måste ju också få komma ut). ALLT. lund var så mycket mer än en stad, det var livet för mig i två år. det var min egna personliga frigörelse som jag aldrig kommer att ångra, men alltid kommer att sakna. SNYFT. kan lika gärna fälla en tår, eller två nu haha.

113361-1278
på skolgården med irmka. hela dagen gick åt att snacka om allt.
113361-1277
sista kvällen i madrid käkade jag och nicole på en restaurang på plaza mayor, enorm utsikt över tusen människor typ.
113361-1276
nicole traskar i retiro, den botaniska trädgården typ, tjugo gånger större än botaniska i lund. lite alice i underlandet känsla eller hur?
113361-1275
madrid. så jäkla underbar stad. i was in lööööveee.
113361-1274
jag skär upp första tårtbiten på min najsiga tårta, min bror ser så himla glad ut, och farmor lite bäng. dessutom höll sig min tårtbit "uppe", vilket betyder att jag kommer att gifta mig någon gång i framtiden haha.
113361-1273
nicoles najsiga presse.
113361-1272
bananpartaj, och annika är lite inklämd i mitten. stackarna, inte lätt att vara liten hihi. jag hade så långt hår haha.
113361-1271
på förfesten fixade brorsan lite coola drinks, men så är han också vår favvobartender.
113361-1270
nice boobs pannika. varför gömde du cigaretten? hahaha.
113361-1269
i parken i madraid.
113361-1268
jaha ser att det är en massa parkbilder haha.
113361-1267
timbuuuuuuuk. så liten och så söt. så jäkla hett var det i tältet. vi dog.
113361-1266
naaw, den här bilden är ju så gullegull. jag ser inklämd ut, elma se käck ut och irma ser het ut.
113361-1265
vi tre och så kajsa. sill och nubbe är äääääckligt.
113361-1264
på madrids gator. lite svalk innan vi gick in igen och konkade ut alla på dansgolvet.


Kommentarer
Postat av: nicole

halååå. alla bilder blir så konstigt avskurna. På Brorsans bild ser man baar glasen å han läppar typ. hhahah. varför blir det så på din blogg?

2008-01-17 @ 23:22:54
URL: http://malta.webblogg.se
Postat av: papillon

o cemu ova tvoja n.... prica sta hoce da kaze de ti meni malo ono po naski prevedi sta pisac hoce da kaze bolje nego da se ja ono ko malo ljutim ,,,, bloog i slike men je svedno al si ti meni ovdje od svega najljepsa sunce koje se probija svojim zrakama i kroz najgusce oblake
malo objektivnosti staces svaki cigo svoga konja fali

2008-01-18 @ 09:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0