som på ett löpande band

ubit cu se.

det blir på något vis lättare om jag skriver hur helvetesjävlapiss dåligt jag mår. lyssna nu, jag har knaprat ipren sedan måndag. två tabletter om dagen, en på morgonen för att klara av dagen och en på kvällen för att somna så snabbt som möjligt. tio tabletter är nästan en hel tablettkarta. tio tabletter har jag tagit och nu känner jag för att ta tio till. jag har lidit av feber, förkylning och magroblem. jag har svettast som en gris på nätterna och jag har levt en isbits liv på dagarna. förresten, nu är vår gas nästan slut så redan här kan man glömma värmen, gas som man i för övrigt får ont i huvudet av. vi har en tub som är helt slut, och en som är nästan slut, den ska räcka till att värmas och till att laga mat. jag måste kunna värma min mjölk, jag måste. jag har även haft ont i huvudet i samband med förkylningen. på dagarna och nätterna hostar jag som en galning, kommer jag igång så slutar jag inte att hosta förrän jag dör av utmattning. min benjo är säkert hudcancer. och mensen våldtar mitt psyke i alla hål som existerar. jag har ont i magen och alla känsloceller skriker ut dont touch me or i'll kill you. min stora tröst har varit internet och ikväll går vårt abonnemang ut, klockan 24. nu får man övergå till simons otroligt slöa internetuppkoppling. jag sitter och dricker på min mjölk full av teflon, inte ens mjölken är fläckfri. jag bör väl sätta igång med att tentaplugga.
är det någon som har förståelse för allt det här? det finns faktiskt inget värre just nu, inget värre. inga afrikabarn, inget krig och absolut ingen annan som gnäller får mitt medlidande just nu. JAG MÅR SKIT.



nista vise nije normalno.

Kommentarer
Postat av: Meli

usch, flashbacks när jag läste ditt inlägg. precis så kände jag mig för ett par dagar sen. al bice bolje ;) haha, när folk sa så till mig ville jag slänga ngt på dem. krya på dig!!

2008-02-01 @ 18:39:53
URL: http://melisafilipovic.blogg.se
Postat av: Sanela

lele, krya på dig! Hoppas att du mår bra snart :)

2008-02-02 @ 16:30:34
URL: http://sanelaaa.blogg.se
Postat av: Lisa

Hur gör man om man vill ha en speciell bild på sin blogg som bakrund? Förstår inte riktigt hur man ska göra. Din är jättefin btw ;P
Kram

2008-02-03 @ 14:22:35
Postat av: lina

Usch snuttan krya på dej o så nu sista dagarna, snart Sverige....

2008-02-03 @ 19:32:51
Postat av: Edina

Eh mala, you´re free to complain :) Hoppas att du blir bra snabbt, snabbt, snart! Cuvaj se!

2008-02-03 @ 21:14:55
URL: http://omgedina.blogspot.com
Postat av: :O

bice bolje nemere gore..

2008-02-03 @ 23:05:14
Postat av: the mediterranean style

Haha kul med ytterligare en som bloggar från samma ställe som man själv!

Vad gör du på denna ö?

2008-02-04 @ 13:19:14
URL: http://winterdiaries.blogspot.com
Postat av: magz

meli> haha maste ha varit trevliga flashbacks :P tack, ali evo jos se nisam kryala po haha.

Sanela> haha hvala :)

Lina> ja, jag maste nog saga att det ar trakigt att det ar sista dagarna har :(

Lisa> tack, men jag pallar verkligen inte att forklara. ladda bara upp den p[ en annan sida och lanka sedan in till bloggen.

edina> haha jelde, sta cu drugo raditi neg gnellati jel tako :D

:O> nemere gore, ali nemere izgleda ni bolje...

2008-02-05 @ 15:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0