jag är ingen george lucas

ah this is so much fun haha.
jag är i full gång med att formatera min data, håller på och bränner över alla bilder och spanar allmänt inne i datan.

man hittar så mycket skit och så många roliga bilder. mottagna filer är en guldgruva, alltför många wackopictures.

medan jag var på jakt efter en sådan återställningsskiva, så hittade jag en annan skiva från 2004 typ som inte har med återställningt att göra, men jag kan väl ändå passa på att berätta att på den skivan ligger det en amatörfilm. inte av porrsorten, utan en som jag, mands och daniel spelade in när vi gick i tvåan på gymnasiet. i filmen spelar jag en elak kurator och daniel spelar ett extremfall typ. hela filmen går ut på vår konversation och det är bara jag som snackar.

vi hade det riktigt roligt under inspelningen och allt kördes på improvisation, palla att skriva manus, det blir roligast så. själv förstår jag inte riktigt att jag lyckas hålla mig så allvarlig, men någon gång under den korta filmsnutten säger jag något i stil med "och du är ju ett så kallat PSYKFALL", som följs av ett MEGAGARV som är rätt så oplanerad. ja herregud, jag skulle nog inte passa som en hjärnskynklare eller liknande.

jag hittade återställningsskivan också efter lite grävande bland dammiga cdskivor och annat krafs. dessutom så har jag lyckats med det så möjliga, jag hade börjat formatera hemdatorn (en stationär sådan) och någonstans där mitt i fastnade jag i soffan och när jag var tillbaka så var datan avstängd och man kunde inte göra så mycket mer än att stirra på en svart skärm som stirrade lika tomt tillbaka på mig. ja det var det. kanske lyckas jag snärja någon datatönt eller så tar jag tag i saken med egna händer.
113361-1313
mands spelar en elak elev
113361-1312
jag ser så innocent ut, så ung, så frisk och långhårig haha. mittbena var the thäääng.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Ha en trevlig alla hjärtans dag! :)

2008-02-14 @ 00:35:42
URL: http://www.menjohanna.blogg.se/
Postat av: amanda

hahaha jag sitter här och skrattar för mig själv.. du MÅSTE skicka den till mig nångång.. hahah

2008-02-14 @ 01:03:02
URL: http://mandz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0