idag är jag en i gänget, en av hurtbullarna

vad gör alla människor som går upp astidigt?

jag tänkte att jag skulle bli en av dessa för en dag åtminstone. så idag gick jag upp när min bror gick upp vid sju för att gå till skolan. det var SÅ psykiskt jobbigt, men jag hade tur med vädret i alla fall! det var ju soligt och frostigt. inget shorts-väder precis. jag tror inte att min kropp är van vid att göra sådana här drastiska saker, jag mådde illa belive it or not. när deno hade gått till skolan röjde jag undan all disk och stoppade in det smutsiga i maskinen, sedan dammsög jag, moppade golven och dammade av grejer. tänkte att medan jag ändå är i farten så kan jag städa toan också. jepp, så vid halv tio var allt färdigt. jaha ok vad gör man nu då typ, så jag ringde irma och snackade med henne i en timma (det ekade i hennes nya lya haha) och sedan hämtade jag posten också.
idag såg jag verkligen framemot att posten skulle komma för jag trodde att senos skiva skulle komma och att mina böcker skulle komma, men varken det ena eller det andra i brevlådan. bajs i helvete. nu har jag inget att läsa ÅÅÅÅÅH. det är så jävla mobbat att inte läsa böcker.

hursomhelst. inget att läsa, inget att göra, inget att röja undan. inget, liksom inget. i vanliga fall hade jag sagt faaaaaaaaan vad skönt och skrattat så rått åt alla som tvingas gå upp så tidigt medan jag fortfarande ligger i min varma säng och vaknar bara till då och då, bara för att liksom påminnas om att jag INTE måste göra det som alla andra gör. men nu har jag slappat i typ tre veckor och jag känner att jag antigen 1. sover bort hela dagen så att dagarna går snabbare, för det är ju omöjligt att gå upp tidigt och sedan sitta och stirra innan  klockan ens slagit 11 eller 2. skaffa mig ett jobb. jag tror att det lutar åt alt 2 även om ettan är lockande.

så ja, klockan är snart två, kylie på mtv, fint väder ute, kanske en promenad skulle sitta fint?


Kommentarer
Postat av: saran

fyfan va skönt det lät att göra ingenting.

2008-02-28 @ 13:56:27
URL: http://saratrorhonvet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0