finbesök

gud vad seg bloggen är. det går inte ens att blogga properly utan att det hackar sig.

igår satt jag hur länge som helst hos annika i mina jeans med bootcut från nian. dom satt åt som fasen men jag tänkte att det var läge att prova kläder man inte har haft på sig på en evighet. hos pannika var det riktigt nääjs. vi babblade väl på om allt och smed lite planer för vad vi skulle göra den här terminen. kort och gott, jag slutar väl aldrig att chocka henne. nä, jag och min lilla pannika har rätt mkt gemensamt, dock inte kattkärleken.
syftet med vårt möte var delvis också att jag skulle träffa hennes katt greta. jag har aldrig sett en mer hårigare katt, lurvig, svart och kaxig. annika tvingade mig till att hälsa på kattskrället, men sen när jag hade hälsat så började jag tycka att hon ändå var en okej katt. rätt söt också, en lagom tyken brud. när jag sedan föreslog att greta skulle paras ihop med the cat så var annika jäkligt tveksam och menade att hennes katt var alldeles för fin för en utomhuskatt. jag ska se vad jag kan göra.

113361-1306
annika med sin lurvboll
113361-1305
den här bruttan särar på benen alldeles för lätt, så fort jag började klappa henne var det kört
113361-1307
hon försökte smita men jag höll fast henne


Kommentarer
Postat av: nicole

hörru hippie!

2008-02-11 @ 23:37:50
URL: http://malta.webblogg.se
Postat av: Sign. Anz

Hahhahaa Ejj bruden, träning idag ju!! Nice bilder på min lilla Gretasom förövrigt ligger här och sover på sin plats! Vi har nog mer gemensamt än vad vi trodde en gång i tiden vem fan kunde ana det HAHAHA

Ses sen.. Puss pusss

(måste jag raka benen?)

2008-02-12 @ 10:08:54
URL: http://dissadnr1.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0