beautiful girls

det man inte har i huvudet har man i tuttarna, lite som natacha peyre. hon har tagit det här med felstavning till oanade höjder, ok om man missar en extra bokstav eller har en bokstav för mycket, men när man börjar stava om orden helt och hållet så är det väl värt att nämnas?

ur natachas blogg: "Eftersom jag varit sjuk så länge så var jag hos läkaren igår, han gav mig pensiline och en hostmedicin med morfin"

jag tycker att det är rätt uppenbart att natascha vid sexton års ålder drömde om tuttar, stureplanslivet och ett framtidsjobb för playboy, istället för att sitta i skolbänken och läsa Svenska A som de flesta andra gymnasieettor. hade sverige infört språktest för asylsökande nu så hade inte natacha klarat testet så som det ser ut idag (om hon av någon anledning hade flyttat till hefs mansion, bojkottat sitt svenska medborgarskap och sedan flyttat tillbaka till sverige). och SFI är väl inte något för natacha antar jag?

det här med att dömma folk efter utseende, folk som man dessutom inte känner, är inte helt my thäääääng (så jävla najs att säga det), fast det händer, men mest dömmer jag folk efter hur de beter sig och är allmänt, rent så där personlighetsmässigt. så jag antar väl att jag har rätt att dömma natacha för hennes stavning med tanke på att jag läser hennes blogg dagligen, varför vet jag inte eftersom den inte ger mig något, men det är ett intressant tidsfördriv.

bröst. det var bröst jag skulle skriva om. jag har alltid varit anti-plastikoperationer, och det är ju lätt att vara det som het och slät femtonåring i sin efter-pubertala kropp, men ju äldre man blir desto lättare hittar man brister. tacka media för alla brister vi ser på våra kroppar. aaaaaanyways, många mår ju uppenbarligen rätt dåligt för att de har små tits, sneda näsor, utstående öron och you name it, och mår man piss för sånt här så är det väl rätt najs och man kan hosta upp pengar för en lite korrigering. DVS så länge man gör det för att man själv inte pallar av att se sig själv i spegeln, men gör man det som i ex natachas fall, i syfte att tjäna pengar på sin kropp så är jag fortfarande jäkligt anti-plastikoperationer. när man opererar sig enbart för att ens kropp ska duga som tillfredsställningsmaterial i tidningsformat åt tusentals snubbar så är det lite skevt, men gör man det för att orka tillfredsställa sig själv så kör på.

nä men ärligt, jag tycker att natacha ska ebaya sina sillisar (om hon nu ens tar ut dem), sälja dem dyrt och använda pengarna till en språkstavningskurs, så får hon lite valuta för dem också, för så vitt jag vet så har hon inte hamnat på playboycovern än.


Kommentarer
Postat av: Fredrik Lindström

På tal om rättstavning så har även du dina brister. "Dömma"? Du menar väl döma?
Du kanske inte ska vara så snabb med att påpeka andras.

2008-02-17 @ 18:29:20
Postat av: magz

klart som fasen att jag ska vara snabb med att påpeka de andras, det är ju det som är roligt.

2008-02-17 @ 18:58:43
Postat av: till fredrik

men saken hör väl till att natascha jämt och ständigt har stavfel och att magda har det bara nu...?

2008-02-18 @ 19:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0