akons bästa vän

jag måste bara berätta en sak när jag ändåså är på g. 

idag på mtv så var det ju som vanligt top 10 at 10 och det var akon och hans låtar. det här med att hålla isär en artist som artist och artist som privatperson är supersvårt, jag kan oftast inte tycka om någon artist/skådis om de har skitskumt privatliv, typ tompa cruise, han är en sådan typisk som jag på senare tid verkligen har börjat ogilla på grund av hans sekt/religion/whatever och på grund av att han hoppade i Opis soffa mitt i programmet. man ba, öhhh 40-års kris någon? ok så jag tycker inte om honom. jag kan inte heller tycka om michael jackson pga peddorykten hit och dit. det är äckligt, men musiken är bra, så här kan jag också hålla isär atist/privat och samma sak med akon. musiken är bra men jag typ småhatar akon.

jag skulle kunna skriva rätt mycket om varför jag hatar honom. det är nästan så att jag inte kan titta på honom när jag ser hans videos på tv. för rätt länge sen läste jag en intervju med honom på aftonbladet där han i princip sa att han hade en skitstor snopp, eller typ att han är känd för sin giant dick. GUUUUUUUUUD jag ville seriöst typ spy över dataskärmen!!! vilken normal människa säger något sådant i en intervju, som dessutom inte ens blivit tillfrågad om saken?? vilken?? akon naturligvis, och vad tror han nu? att han och hans snopp är guds gåva till kvinnorna?!?! gud, nu blir jag sådär upprörd igen typ, men allstå män som ska hävda sig på det här sättet är dom näst-mest avskydsvärda männen som bara snackar om sex och som ska skryta om sina fulingar. jag avlider på riktigt av förakt. och så ska han alltid ha sånna riktiga hor-videos där varenda tjej där är till för att tillfredsställa honom typ, dom åmar sig och han står där och jag spyr. så jag komemr att för alltid ha hans dick in my mind och jag kan liksom inte slå ut den bilden ur huvudet (tänk inte på det. tänk inte på det. tänk inte på deeeeeeeeet!!!!).

ok. det var det. jag hatar akon.


Kommentarer
Postat av: KJolen

Ey yo man! Sitter på Kjoool å softar lite. Kollade lite böcker till uppsatsen å sökte på sex and the city + Malta. Gissa va som kommer upp först på google? Jo din blogg. Bra Baggis. Det är lätt å hitta dig. hahaha

2008-02-29 @ 13:41:45
Postat av: Bönan, denna gång

En annan intressant grej. Idag är det mycke folk som är ute å rör på sig. Har träffat Tröttmaja, bruna miniatyren å en till men henne har vi inget namn på så det skriver jag inte ut. Lite för risky å uppenbart å det vill jag ju inte va hahahaha. Nu gick det precis förbi en snygging. Jag vill ha han heting me blingblinget i öronen igår som jag såg. Suck. Kan du ta å rulla över din häck till Lund så vi kan spana på Stortorget i vårvädret.

2008-02-29 @ 13:44:59
Postat av: Anonym

vart i skåne bor du ?

2008-03-11 @ 22:00:14
Postat av: mags

anno: bodde i lund i två år men är nu tillbaka hemma i småååuuland.

2008-03-12 @ 13:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0