eci peci pec, ti si mali zec

[det här skulle ha pubbats för LÄNGE sedan]

idag släpade jag ut mitt ass, trotsade kylan och all frost som hade lagt sig lite överallt och åkte in till jönköping. hade planerat lite shopping men blev tyvärr inget då jag inte orkar brottas med tusen hårdblonderade fjortisar och skrikande arabbrudar yalla habibi hit och dit. men irma pallade, hon köpte en hel påse på ginavagina medan jag och elma satt och degade i fåtöljen och irma provade. cp meningsbyggnad där märker jag. men iaf verkligen inte mycket shopping, att gå på stan var nästan värt bara för att cubus fanns där, men inte längre, så A6 vinner priset i år som bästa shoppingställe.

så sjukt kallt var det. vi stack till waynes dyra cafe. jag fattar att man betalar för "märket" (vad heter det?), läget, service, mjuka soffor som irma sa, men seriöst en minipastasallad kostar 80 spänn. very much ologiskt. tar man en fika då och då där så är man typ ruinerad en månad senare. iaf, K kom också förbi och joinade oss. efter några timmar satt jag på tåget igen och nickade till ett par gånger.

kom hem och fann farmor hemma hos oss. hon satt och kollade på glamour och deno agerade tolk. jag hatar sånt. sedan hade pappa skickat ett sms till henne som hon ville att jag skulle svara på. jag hatar det också. hatar att skriva sms, och för att inte tala om att skriva sms på telefoner där jag absolut inte kan hantera tangentbordet. så jag gjorde inte farmor några tjänster idag tyvärr.

däremot "smög" farmor ner en hundring som jag och deno skulle slösa på "mekdonal" (donken på rikssvenska), hon är jävligt nojig över att deno ev inte kommer ha något att käka när han är hos mig, så jag antar att det är därför hon pejjar mig. väldigt gulligt av farmor. hon typ klamrade sig fast vid mig när hon skulle gå, gav en sån extra lång kram, jag fattade inte först men kom på att det antagligen var för att det var sista gången hon skulle se mig på länge och jag henne. ska försöka framkalla lite kort på mig och henne och skicka henne. får.absolut.inte.glömma. annars kommer jag ha dåligt samvete.

anywho, innan hon stack så kom hon in i datarummet efter glamourtittandet och gav mig en lapp, där hon hade skrivit ner en kvinnas namn och hennes telefonnummer. jag ba vad är det här, hon ba helt lyrisk blabla och så berättade hon bland annat att när hon i somras (eller om det var förra sommaren? hm.) åkte tillbaka från jajce till sverige med buss så hade hon lärt känna en kvinna, även hon från jajce, de hade suttit och snackat hela resen och är även polare nu liksom. de ringer varandra och skvallrar, så hade iaf farmor berättat att jag var i kalmar nu och då hade den här kvinnan sagt typ men hasema då måste du ge henne mitt nummer så att hon har det, i fall något skulle hända, ifall hon behöver nödskjuts någonstans, eller VADSOMHELST (farmors ord) annat. och det var ju lite gulligt måste jag säga.

farmor brukar oftast komma med konstiga förslag men det här lät ju helt okej, känns bra att ha en backupmänniska som ställer upp för en fastän jag aldrig har träffat henne. men ni vet hur det är, farmors vänner är mina vänner och mina vänner är farmors och här ställer vi upp när det behövs *håller varandra om ryggen*. jävligt gulligt måste jag nog ändå säga att det är. ja det var väl det.


e och i


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0