ja ibland så...

hejhejhej.
det har varit lite dåligt med blögg de senaste dagarna (2 sådana, men det känns som en evighet). jag har verkligen varit för jävlig mot min omgivning (brorsan), typ skrikit, bölat, blivit förbannad och sprungit upp till mitt rum och stängt in mig där, allstå sånna sjuka grejer man gör BARA när man har helvetesmens. eller snarare pms. har haft pms i en vecka, antigen har jag varit superödmjuk och gullig eller rabiat och sur, fanns tyvärr inget mellanting. eller jo mellantinget var väl kanske all mat jag stoppade in i mig mellan humörsvängningarna. gödde min fina bilring.
jag är verkligen ett skräckexempel när det kommer till pms och min bror är väl by this time avskräckt från alla brudar, det hade jag iaf varit. dessutom har vi inga ipren hemma eftersom min vi-åker-inte-utan-tabletter-familj har tagit med sig hela tablettförådet till bosnien. inte en enda ipren har dom lagt undan. fyfan.

anywho, igår satt vi tillsammans med faster och (..öh..vad heter tetak på svenski? men iaf med faster och hennes man, men det låter ju så opersonligt att säga "hennes man", som att hon nyligen har gift sig, när nisse in fact har hängt med i över tjugo år) iaf med tetka och tetak säger jag nu, låter bäst så, hos farmor och käkade. det var kul. sedan stack jag och deno hem för att jag skulle duscha och plugga men det sket sig eftersom mitt humör mess:ades up på vägen hem, blev skitirri över att deno blev irri över att jag fixade till hans jackkrage. tyckte det var lite otacksamt av honom att reagera på det, men det tyckte inte han och det sista som hördes var mitt skrikande som förmodligen hela kvarteret hörde.
allstå har jag nämnt att jag ska börja med p-piller, detta för att MINSKA på trycket i min hjärna och för att slippa alla hormonutbrott som är ungefär i vulkanstyrka? jepp känns mycket bra. kommer förmodligen vara det bästa jag har gjort 2009.

nu ska jag klä mig och sedan är det jönköping som gäller, men det ser så kallt ut . brr. okej, shööööpping och så min lovely kusse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0