kaos hos mig

allstå kära vänner *fågelkvitter i bakgrunden*, idag känner jag stor tacksamhet. idag är jag mitt ödmjukaste jag, idag kommer jag inte spy galla över allt jag hatar. idag är jag en lover inte en hater. jag tror att gud tycker om mig.

så här är det va. jag var på g och formatera om min data. det började bra men mitt i själva "formateringsprocessen" (den då man bara sitter och väntar på att datan ska göra sitt jobb) så stängdes datan plötsligt av. skitskumt. först trodde jag att den typ hade stängs av för att jag hade "glömt bort" den då jag packade upp mina påsar, därför startade jag om den. samma sak hände igen. och igen och en sista "och IGEN". till slut orkade inte min hjärna längre och jag bröt ihop en smula. fast en rätt fet smula.
men iaf, lappisen har gjort det  många gånger innan också, jag sitter och bloggar och så stängs den av, jag har alltid antagit att det var på grund av att den blev så varm och flåsig och exhausted och nu tänkte jag samma sak. så jag lät den vila. peptalkade i telefon, bad en fatiha och körde igång den. och vet ni vad? det FUNKADE! nu håller den på med sitt och jag sitter på hemdatan.

men ni vet känslan, jag såg hela mitt liv passera i revy, jag tänkte på alla fotografier som jag inte hade bränt ner, alla timmar jag har suttit och laddat ner partymusik...och ja det var väl det. men det kändes så jävla hemskt!! fyfan, allstå på riktigt, man brukar säga till någon typ ba fan vad du överdriver, men man gör ju inte det. minuterna innan den stängdes av första gången var jag i ett sånt härligt mood, jag hade packat upp alla saker jag hade köpt, satt och myste lite (jag brukar ha special moments då jag bara beundrar allt nytt) och sedan när det hände så bara HELVETE. inget betydde något längre, jag ville bara ha min data tillbaka!! *skrikig unge* sista gången den stängdes av slängde jag iväg skorna mot hallen av frustration och ilska *dramatisk* och skrek HELVETESJÄVLASKITHELVETE (grövsta svordomen jag kan på svenska).

men nu är jag som sagt happy igen. så jävla happy så ni anar inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0