bajs i anus

pa vala, jag kände mig som en korv idag när jag gick upp, allstå ingen smal och avlång hotdog-korv utan en kort och tjock prinskorv. tittade mig i spegeln och blev rädd. på riktigt!! det såg inte så bra ut. sjukt trött, kunde knappt slå upp ögonen eftersom påsarna hade typ lagt sig över ögonlocken av trötthet och brist på sömn. SÅ JÄVLA SINNESSJUKT TRÖTT *kanye west capslock-syndrom* men jag tog mig till toan och blundade till när jag satt på toastolen. så lätt att bara nicka till när man sitter där.

hemma i kycklingryd uppe på övervåningen på min lilla toa så låg handfatet så nära toastolen att jag alltid lutade mig mot den och znarkade till någon minut eller så (också det här på riktigt, inte att jag hittar på), när jag gick gymnasiet och var tvungen att ställa klockan på 5.45 i tre jävla år. tack finnveden för all plågeri!

iaf för att återgå till min extrema fulhet. jag var tvungen att kleta ner mig med concealer för att se normal ut, tryckte ut concealern säkert fem gånger. sedan gjorde jag en APFUL knut. håret är så rent så det går inte att undgå fulhet och flygigt hår de två första dagarna trots att jag preparerade (vilket lovely ord!!) håret med saltvattenspray typ runt kvart i fyra i morse i förebyggande syfte. så dressade jag mig och jeansen satt SÅÅÅÅÅÅ fult, och det är där prinskorvsteorin kommer in. allstå så jävla opepp var jag. och blek och allstå NÄ FYFAN jag dog av blekhet och fethet.

men tentan gick helt okej faktiskt. och bara för att jag säger det nu så har jag säkert kuggat. haha neeeeeeeeeej. jag litar på att bönerna hjälper mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0