nu börjar jag vänja mig

hello again.

nu har jag köpt en till sån här ticket som varar i en timma, vilket innebär stressurfande. jag hatar det verkligen. blir bara nervig över allt jag måste spana på.

nicole har gått och lagt sig och jag msnar. härligt.

vi har varit väldigt flitiga, men mycket är tack vare sanjin, och hittat en lägenhet! jag är så stolt. nu har vi bott på university residence här i lija, men nu kommer vi vara så centrala som möjligt och bo i en fin och ganska stor lägenhet med varsitt sovrum, kök, vardagsrum och balkong. härligt många soltimmar också.

jag har inte någon koll på hur varmt det är, men det är ungefär som i bosnien när det är lite "kallare". vi svettas bort med andra ord.

idag var vi också och skrev på kontraktet till vår lägenhet, sedan stack vi hem och slappade vid poolen resten av dagen. jag somnade i solstolen, men blev väckt av de galna spanjorerna som envisas med sitt gitarrspelande.

mamma ringde mig idag, och det blev lite snyftigt sådär. hon snackade om att det regnade och var blåsigt. haha. jag kan allstå helt seriöst inte fatta att det kan vara sånna enorma skillnader. här sitter vi i bikini för att kyla ner oss och de där hemma går runt med varma kläder. haha. det är härligt med sol och värme.

ok. nu ska jag testa att lägga in ett par bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0