lite av mitt förflutna

jag satt och scannade in lite bilder från mitt liv som skitunge och hittade ett par roliga bilder.

113361-836
här till vänster ser ni mina grundare, pappa i gul skjorta och mamma jämte honom. de sitter tillsammans med Lanas och Dinos mamma och pappa och faster på någon restaurang i Jajce -85. jag var fördmodligen inte ens påbörjad.
113361-834
det här var -96 när jag, Irma och Ina fick för oss att vi skulle spela upp en teaterföreställning för våra familjer. vi hittade på det mesta själva och hade det skitkul. jag och ina spelade elaka troll som tillfångatog irma.
113361-832
jag klippte sönder mina tights och så smetade vi in oss med kakao för att vi skulle se smutsiga och ovårdade ut. irma försöker komma ut, but she's trapped HE HE HE.
113361-831
här är jag, någonstans i slovenien. vi är på väg till bosnien, och jag matade ankorna som ville bitas. jag ser dessutom ut som en liten kines.
113361-830
det här är en av mina favoritbilder. jag och irma föddes ju med fyra dagars mellanrum. jag är äldre hehe. vi är en månad gamla och är samlade hos mormor. från vänster ser vi min mormor sedan farmor/mormor till irma, tetka som håller irma och så mamma som håller i mig. alla som känner irma skulle direkt kunna peka ut henne på bilken bebisbild som helst. hon ändras helt enkelt inte.113361-829
och här är vi två någonstans i Kroatien, då våra familjer tillbringade en vecka tillsammans. HAHA. ja herregud, det finns många historier. vi var ju så unga, typ 10-11 år gamla. vi hade våra handdukar långt ifrån våra familjers och oftast gick vi hem själva där vi satt och käkade cokolino, ibland utan mjölk, men var man sugen så var man.
113361-828
här firar vi irmas åttonde födelsedag. den lilla bruden med svart hår är nadja, vår kära syssling, irma i mitten och jag med den korta pagen.
113361-826
och här kommer ett seriöst foto. från nians fotografering. jag var 15 bast men ser mognare ut där på bild än vad jag är nu. värsta seriös och en plugghäst. men fasen vad jag älskade att gå i nian. det är nog det absolut roligaste skolåret av alla år, och åttan också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0