boende på malta

nu är det en vecka kvar innan jag och nicole åker till malta. flygbiljetter har vi, csn har vi inte, boende har vi inte, tillfärlligt boende har vi. jag känner mig inte det minsta orolig om jag ska vara ärlig.

det tillfälliga boendet är university residence, dvs vi kommer bo på korre i fem dagar. under dessa fem dagar kommer vi att hitta oss en fin liten lägenhet och "lära känna" (jag hatar verkligen det uttrycket) malta. JAG KÄNNER MIG SKITPEPP, just nu, den här sekunden.

allstå. AAH. seriöst jag kan nog fortfarande inte fatta att  jag ska vara med om det här. det är helt jävla underbart. jag är så tacksam för det här slapplivet jag har.
hörrni ge inte upp era drömmar, man kommer någonstans även om man är slapp och gör en massa omtentor. se på mig! JAG tror på er slappisar!

ok. om vi nu ska komma till boendet. jag och nicole kommer dela på ett rum och toa och delar vi med andra bytisar. lite äckligt låter det, usch, men vi kommer som sagt bara vara där i fem nätter så det känns lungan. spanade även på en del bilder. och här kommer dom, utan innebördes ordning:

image821

tydligen ser det ut så här. och vi ska inte gnälla, men idag på 2000-talet har vi photoshop som kan make wonders med alla sortens bilder. men om inte skenet bedrar alltför mycket så lär vi väl sitta där i stolarna och slappa.

image820

och om vi ska fortsätta med de andra bilderna. här har vi huset hur det ser ut. där kommer vi förmodligen stå där och knacka mitt i natten och be om vår nyckel.
image823

väl inne i vårt lilla rum, med de färgglada påslaken, kommer vi att bli välkommnade av två snygga killar. just här på bilden håller dom på och bestämmer vem som ska få  mig och vem som ska få nicole. lite uppgjort, men det kändes bäst så eftersom det annars blir så svårt att välja mellan dessa två snyggingar.
image822

och här har vi en bild från det sena 70-talet, förmodligen Björn Borg som står och spelar. här kommer vi spela lite tennis och styla i våra korta tenniskjolar.

image819

på bilden ser ni våra grannar och bytisar, från alla möjliga länder. de sitter och surfar och jag måste erkänna att det ser väldigt inbjudande ut.

image818
sedan när vi känner för att shoppa och festa så kommer vi ta lokalbussen in till stan. en mycket fin sådan, den allra modernaste i sin klass, med härligt turkos överdel och en vit underdel.

jag tror nog att vi kommer att trivas.

Kommentarer
Postat av: amanda

åååh vad härligt ! jag är avis !

2007-09-17 @ 23:27:04
Postat av: nicole

jag tror jag vill ha han killen till höger vid skrivbordet om jag är tvungen att välja. Eler skulle dom slåss om oss? Ja du, i poolen ska jag börja mitt nya liv. Simmning varje dag. Hehe. Yeah right. Mer en uppblåsbar madrass å en Cosmopolitan i handen, låter mer som min stil.

2007-09-17 @ 23:38:43
Postat av: magz

mandz: äh det ska man inte vara :)¨
nicole: ja du gillar ju spinkisarna :D , så du kan faktiskt ta han. det blir pool och tennis varje dag.

2007-09-18 @ 02:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0