a i sebe cu

jag är ett sånt jävla skämt. till och med min pappa sa det idag till mig, han sa -du är ett sånt jävla skämt magda. men jag tror inte att han förstår innebörden av den meningen. jag tror att han tror att det är något snällt man äsger till folk man tycker om. det händer ofta att han bara säger något han har hört mig säga och så säger han det vid fel tillfällen liksom.

han kom hem lite sur idag. när jag frågade varför så berättade han allt. han är som ett litet barn min pappa. som ett barn som kommer tjurig från skolan och när man frågar så berättar han precis varenda liten detalj.

tydligen hade pappa sagt något "roligt" på svenska till en brutta, som är BKS:are, på jobbet och hon tyckte inte att han var rolig och sa att han borde -bättra på sitt svenska uttal. HAHA. jag kunde inte ha sagt det bättre själv.

och så hade han naturligtvis svarat något om att  -vissa har ändå klarat sig bättre UTAN det svenska språket. min pappa är en stor jävla bebis. men jag tycker ändå om honom. lite för mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0