- drums, please!

jo men orsaken till att jag var i jönköping., om vi nu ska komma till saken, var ju att jag behövde komma ut lite. jag har varit instäng i huset sedan någon dag sen. jag har inte fått göra något roligt.
så för att peppa upp mig så rullade jag in till jönköping och gick halva dagen typ.

men den officiella orsaken var att jag skulle till skatteverket för att ändra adress. jag bor ju inte kvar i lund längre.
jag vet inte varför jag är så slö med att ta tag i seriösa grejer, som det här med adressändring. så all min post har förmodligen fortfarande dykt upp hos den som bor i min f.d lägenhet. jobbigt. för den människan.
och sedan stack jag till banken

(och nu kom jag av mig eftersom jag blev irritierad över msn)

jo, om jag nu ska avsluta den här lilla berättelsen.
jag gick som sagt till banken för att beställa nytt visakort och, och det här är stort, för att beställa ett ID-kort! för första gången i mitt liv skulle jag få äga ett ID-kort. passet har ju hittils dugit, och det duger fortfarande, det är bara det att alla andra gnäller över passet, när man går ut osv. lite skämsgrej där.

så står jag och pratar med banktanten (och här skänkte jag annika en tanke) och så meddelar hon mig att jag måste hämta ut kortet på deras bank. men jag bor i kycklingryd sa jag, och vet ni vad hon sa då? och det här är ordagrant nerskrivet, - jo men då är det nog lite lättare att hämta ut det där när det är ett litet mindre samhälle, och alla känner ju varandra, och dina föräldrar är ju säkert igenkända i kycklingryd, och då är det nog lite lättare om de ska hämta ut ditt id.

hm. jag vet inte riktigt om hon tror att jönköping är huvudstaden i sverige, eller om hon tror att kycklingryd lyder under andra lagar än alla andra samhällen och städer.
men mysig var hon.

men innan hon sa det så frågade jag hur länge man väntar på idkortet och då sa hon en månad. - EN MÅNAD?? sa jag väldigt högt och hon hyssjade mig sådär som bara banktanter kan göra, så sa hon nästan viskande - Ja en månad i regel.

SUCK.
jävla id-kort. hoppas du är värd all väntetid.

Kommentarer
Postat av: P-O

Jäklar en hel månad, en polare till mig som äntligen fick sitt körkort förra månaden fick själva kortet en vecka efter uppkörningen. Mysko att det ska ta så lång tid för ett bankid...

2007-09-14 @ 22:33:22
Postat av: magz

ja du, jag vet inte. men det är ju skitlöjligt att det ska behöva ta så lång tid. jag blev rätt chockad om jag ska vara ärlig.. :S

2007-09-15 @ 22:18:44
Postat av: stefand

Tips: www.mobila-posten.se
Hjälper dig på vägen!

2008-02-26 @ 17:31:03
Postat av: mags

stefand: fasen det var en riktig fiffig lösning måste jag nog säga :D

2008-02-26 @ 18:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0