welcome to valetta

jag borde egentligen gå och sova, för journalistkursen går klockan åtta imorgon. men eftersom jag inte känner mig så schleten så bloggar jag lite om dagens trip till Valetta, Maltas huvudstad. en fin liten stad. ingen stad är stor här på malta. vi tog oss dit med en buss som aldrig i hela sitt liv hört talas om stöddämpare eller något liknande. jag satt och gumpade, eller rättare sagt hela min kropp satt och gumpade och knäna slog i sätet framför.

shoppingen var en stor besvikelse. saken är den att det finns shopping och den är dyr, inget man slösar sitt csn på. de andra affärerna, de billiga, ser ut som att de har importerat kläder från sådana marknader som brukar anordnas två gånger årligen i smålands hålor. billiga, fula tyger, spets och konstiga jeanstvättar.

hursomhelst. efter att den korta shoppingrundan mötte vi upp med Benjamin och sedan stack vi till burger king för att fylla på med energi. och det märks så tydligt när man får mat i sig, för det är då det mesta börjar spåra ut. alla skämt som förvrids till snuskskämt, alla personliga påhopp och hån. härligt.

därefter mötte vi upp med benjamins spanska gäng och sedan hängde vi på ett cafe resten av tiden. allstå spanjorerna här är minst sagt förvirrade och roliga.

sedan var det dags att bege sig hemåt, i en fullpackad buss, där man har de ståendes passagerarnas rumpor i ansiktet. härligt.

113361-930
det blev ett par skor. inte dom fula jag har på mig. vad är det man säger? fult men bekvämt?
113361-929
HAHA kolla tanten bakom nicole. värsta posen hon hade.
113361-928
en del spanjorer
113361-927
en fontän
113361-926
stöttepelare
113361-925
nicole stylar benjamin med en burgerking krona
113361-924
HAHAH. kolla in han i bakgrunden. han ville vara med på bild.
image932
på väg hem.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Åh, vilka (ömma) minnen som väcks till liv när jag läste att du åkt buss på Malta. Snacka om att känna sig som en ärta i en vindmaskin. Jag var på Malta, i Bugibba, med tre kompisar för ett par år sen och hade en jättehärlig semester, och Valetta var som sagt mysigt. Ha det så trevligt på Malta!

2007-10-19 @ 15:56:14
URL: http://www.charlotte.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0