turistbesök på blue grottos

idag var vi som sagt i någon liten stad, som ligger på helt andra sidan av malta. där spanade vi in klippor och grottorna. det är en sån turistgrejs och det var väldigt intressant. jag och nicole såg nog ut som ett par äkta turister eftersom vi gick och tog kort på allt vi såg.

sedan betalade vi för en liten båttur som tog oss ut längs kusten och in i grottorna som var enorma. det var faktiskt rätt fantastiskt. helt sjukt vad världen har att erbjuda. mannen som var "turistgiude" rabblade bara lite fakta och gäspade då och då. stackaren, han var väl trött.

efter den lilla båtturen gick vi och gömde oss bland några klippor och bytte om till bikini innan vi hoppade in i vattnet. nicole tog god tid på sig och jag hann bli ett russin. jag älskar havet! och jag älskar att ha semester. även om det inte är semester (he he he), hoppas jag inte nu får halva skolledningen och csn på mig. så badade vi lite och båtgubbarna spanade. så vi stack för att käka. och det var så gott. i love majonäs. majonäs ett måste i mitt kylskåp. fast jag käkade inte bara majonäs. det var kyclingbugrare och pommes.

och så var vi ju tvingna att träna bort fettkulan så vi stack ner till klipporna igen och jag badade och nicole solade. det blev inte så mycket förbränt men jäkla kul hade vi nog.

113361-893
Där nere är blue grottos, ser ni båten också? det här är riktigt högt upp, nästan så att man får höjdskräck.
113361-894
jag hörde att det var lite kyligt i sverige.
113361-896
här är en annan grotta som man kan åka in i. havet är OÄNDLIGT och underbart!
113361-901
nicole och en groda i bakgrunden
113361-900
jaha. halka också säger ni. det var det värsta.
113361-898
och det här är det stora hålet som finns på första bilden.
113361-895
i lilla turistbåten med galna turister som filmade hela resan. så någon gång i ett hem i tyskland kommer den videon visas och folk kommer undra "vem fan var dom där två brudarna i bakgrunden?"
113361-899
nicole tar tid på sig, hon väljer solen istället för havet.
113361-897
i väntan på bussen som aldrig kom, så vi fick gå till nästa stad för att ta bussen därifrån till valetta haha.
113361-902
ja, vi hade en fin liten utflykt idag. mycket fint.

nu ska jag sova, men först måste jag gå och topza mina öron som är fulla av salt, orkade nämligen inte tvätta håret eftersom vi imorgon ska till en sandstrand och bada. jeeeh. hihi.
gonatt puss

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, underbara Malta! Var där på språkresa för många år sedan. Bor du där?

2007-10-12 @ 00:45:23
URL: http://skaninginorrland.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0