skolan är seriös nu

Gzira, staden som vi bor i, är inte stor. den ligger fem minuter från msida, där universitetet är, och typ en minut från sliema, där allt händer. vår lägenhet ligger på huvudgatan aka catwalken. varken jag eller nicole överdriver inte när vi säger att det är en gata som är full med avgaser och snubbar. dom är rätt ohyfsade eftersom dom ropar ur bilarna och beter sig allmänt konstigt. man måste nästan förbereda sig mentalt på att gå ut ur vår portdörr för att sedan trippa längs den evigehtslånga gatan. nu börjar man vänja sig.

skolan idag var lite krånglig. det var många papper som skulle redas på och vi gick fram och tillbaka hela tiden. dessutom krånglade det lite med vissa kurser, förhoppningsvis kommer det ändå att lösa sig. nu är jag uppe i 29 poäng, och det är rätt svårt att kombinera in 30 poäng exakt eftersom de flesta kurser ligger på 4 poäng här. så sammanlagt kommer jag att läsa sju kurser, bl a grafisk design, filmkunskap, journalistik, consumer behaviour och några till.

113361-889
genvägen till skolan
113361-888
två duktiga flickor på väg till skolan, och har precis passerat catwalks-gatan. härligt. vi kom igenom den med kläderna i behåll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0