let me take a look

allstå idag var dagen då jag var så trött på lektionen att jag somnade. det gick så snabbt, jag bara blundade och nickade till. tjugo sekunder senare vaknade jag, men jag hade redan hunnit börja drömma. jag drömde att jag satt på msn. haha.

det gick så snabbt och ändå hann man drömma liksom.

så jag gick hem under rasten. jag var helt hundra på att jag skulle somna igen. på vägen hem mötte jag datatekninkern som var på väg hem till oss, en timma för tidigt. herregud han har allstå aldrig koll på tiden. första gången kom han istället 40 minuter senare.

direkt efter att han hade gått så gick jag och la mig. och vaknade av att telefonen ringde. det var joe, vår husvärd. det har börjat bli svinkallt i lägenheten. så vi måst sätta in sånna gasgrejer som värmer, typ gaselement.
joe kom, inte mycket senare, och jag trodde att det var nicole som ringde på, så jag öppnade och de möttes antagligen av en fin syn.
inte nog med att jag såg rolig ut så såg även lägeheten lagom rolig ut.

i hallen samlar jag och nicole alla våra vattenflaskor på en byrå och i köket står nicoles alla colaflaskor på en av gasvärmarna. matthew, som alltid hänger med sin pappa, skrattade lite roat när han såg dom. och i köket hängde även en massa tvätt, mest trosor. allstå det var väldigt lustigt att stå där, men det blev ännu värre när joe skulle byten glödlampa i mitt rum. trots att jag sa flera gånger it's ok joe, i'll do that later, så envisades han med att göra det och kom in i mitt megastökiga rum med underkläder upphängda lite överallt och obäddad säng och allt möjligt. och matthew stod i dörröppningen och flinade.

jag bjussade på showen idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0