helst vill jag vara 30 och ha allt fixat

jag känner mig verkligen lost just nu. ju mer jag funderar på det, desto värre blir det. imorgon är sista ansökningsdagen för universitet och högskolor.

min nuvarande plan är att inte söka till något, att flytta hem till kycklingryd. vara där i ett halvår, kanske jobba, jag skulle lätt kunna tänka mig att jobba på mitt sommarjobb, för det finns inte så mycket vettigt annars. eller så får man söka jobb i städerna runt omkring.

samtidigt ska jag och nicole ta tag i c-uppsatsen och göra den och förhoppningsvis klara den den här gången.

och det absolut största är att jag ska söka till journalistutbildningarna i höst (nästa höst allstå) någonstans i sverige. och JAG TROR ATT JAG DÖR om jag inte kommer in i Lund.

då är mitt liv nästan slut. för jag vet inte vad jag vill bli annars. suck. herregud. panik. och kommer jag inte in någonstans, då har jag ett helt år på mig att vänta tills nästa intagning.

och så måste jag hinna skaffa en snubbe om vi ska hinna lära känna varandra och skaffa barn innan 30. och helst ska man ha jobb.

det är SÅ MYCKET. blir ni någonsin stressade?
iofs är jag mest stressad över journalistgrejen, resten fixar väl sig. men det är klart att det känns surt att behöva veta att det är så mycket man måste fixa.

det är inte lätt.

Kommentarer
Postat av: P-O

Du har 9 år på dig, varför stressa? =)
Och jo Lund ska du till, gärna Vildanden för då får du trevliga grannar. =)

2007-10-15 @ 00:21:38
Postat av: Sign. Anz

Välkommn till min värld... jag stressar över att jag har absolut ingen aning om var jag hamnar efter den 16 januari?????????? kommer jag ha jobb, bostad och var? och sen ska ma ta tag i den där snubbe saken, trycket blir bara större hahaha Spyfärdig...

2007-10-15 @ 13:28:03
URL: http://dissadnr1.blogg.se
Postat av: magz

PO: haha jassså. trevliga grannar säger du. kan det möjligtvis vara så att du har flyttat dit eller?

Pannika: haha. äh du har ju det ändå tryggt med din utbildning ju. du är ju
något när du är färdig. jobb fixar man alltid. och snubbe är nog det lättaste att fixa, men då får man inte vara kräsen haha.

2007-10-15 @ 23:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0