han behöver inte mer bekräftelse

på den här filmkursen som jag går, har vi en polack i klassen som är irriterande. det är inte det faktum att hon är polack som är irriterande, om ni nu tror det. vi är en blandad klass med folk från alla länder, så lättast är ju att benämna dem med deras nationalitetstillhörighet.

anyways. den här lilla bruden, som råkar vara polack, är SÅ irriterande. jag tycker mindre och mindre om henne för varje lektion som går. hon ler alltid stort när läraren säger något, hon nickar alltid förstående och skrattar när ingen annan skrattar, bara för att hon vill ge en sken av att hon ("är den utvalda") förstår lärarens bitska humor men att ingen annan gör det.
frågar han hela klassen om någon har sett filmen i fråga så är hon den första att nicka helt jävla frenetiskt. hon ska alltid lägga sig i diskussionerna, alltid bidra med något eget. åh suck.

saken är den att hon egentligen inte ger sken av att vara sådan, men det är något oförklarligt irriterande med den här lilla bleka bruden. och det att hon så tydligt verkar avguda läraren gör henne än mer irriterande.

för läraren är en självgod, yngre man (som stoltserar med att vara den enda verksamma film-någonting på malta), och det enda hon gör är att hon bekräftar hans ego med sina beundrande blickar.
suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0