stackars lilla pojk

vad bra att niklas är märkt för livet, nu kanske han lär sig något. jag förstår inte att man väljer att kontakta aftonbladet för att prata ut om sin sons dumhet. kan man inte ta det hemma vid köksbordet? istället för att sitta och prata med en reporter om sitt sons misstag borde hon istället ta ett snack med sonen och fråga honom vad fasen han håller på med.

och niklas ångrar sig. stackare. var han full när han gjorde tatueringen? var det verkligen så viktigt att visa sig tuff inför polarna? kunde han inte ha valt ett snyggare motiv (ha ha)?

en tatuerare får nu skulden för att niklas var så puckad för att han ljög om sin ålder. det finns nog säkert en orsak till att man har åldersgräns för vissa saker, sen att niklas missbrukar den åldersgränsen är bara hans eget fel. och nu får han ta konsekvenserna av det han gjorde. det är väl inte mer än rättvist.

Kommentarer
Postat av: Nancy

Troligtvis tror mamman att mediauppmärksamheten kan sätta press på tatueraren att punga ut med pengar till att ta bort den. Tycker dock, som du, att killen får skylla sig själv.

2007-11-08 @ 19:24:10
URL: http://negativenancy.blogg.se
Postat av: P-O

Håller med, Niklas får skylla sig själv, dock så har ju tatueringsstudion begått ett fel likväl. Sen är ju mediauppmärksamhet enda sättet att få "rätt" i dagens samhälle, problem med ett företag som du har köpt något av, gå till media. Uppmärksamheten lär få företaget att backa, eller så går du och får hjälp av Sverker, nästan effektivare än aftonbladet. =)

2007-11-08 @ 21:44:14
Postat av: L.M

Håller absolut med er.Snälla vilka dumheter att ta kontakt med tidningen de skämmer bara ut sig själva. Tatueraren frågade hur gammal han var och han valde själv att ljuga om sin ålder med andra ord betyder det att han så gärna ville ha den tatueringen. Men morsan är ändå roligast i det hela. Att skylla på tatueraren är väl lite väl omoget. Säga att man har ärrat honom när det väl var gjort och han säger det efter att han visade det för sin mamma. Han är säkert bara lite rädd haha. (Mamman) Ifall han inte var säker från första början så ska man ju inte göra en sån dum sak, det är ju inte tuschpenna det är ritat med.

2007-11-09 @ 00:45:18
Postat av: hmm

Förstår ibland ej va du skriver i din blogg .de e bara dumheter.

2007-11-09 @ 08:55:03
Postat av: Tor

Undrar vad morsan hans sa när han kom hem med den första tatueringen på armen? Du hmmm? Varför läser du bloggen för då?

2007-11-09 @ 09:07:27
Postat av: magz

LM: jag håller helt med. dumma unge.

hmmhm: tro mig, samma tanke har slagit mig ett antal gånger haha.

tor: haha, jag tänkte också på det
när jag såg den tatueringen på armen. :)

2007-11-09 @ 11:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0