r.i.p whitie

den här lilla vita saken har hängt med mig i två och ett halvt år nu, men i förrgår tog den sitt sista andetag, spelade en avskedssång (ingen smörlåt) och dog sedan bara. bara sådär. jag märkte inte att det var något fel på den, den har liksom inte visat några tecken på ostabilitet.

min lilla mptrespelare har räddat mig många gånger, speciellt på malta. jag lever mig in i min egen värld och jag känner mig som starkast i världen när jag hör musik, men mest kanske för att man stänger ute alla andra ljud som man inte vill höra när man går själv.

den har överlevt så många farliga situationer, bland annat ett hundratals fall ur min hand, varav en av fallen där han hamnade rakt ner i min soppa. därför fick jag öppna den och torka av allt för att sedan tejpa ihop den. på sistone har inte ens tejpen hållt, det är därför det är ett hårband runt den också.

hur ska jag klara mig utan dig min kära lilla vän?

113361-1083

Kommentarer
Postat av: Nafets

Mptre spelare var det första gången jag sett någon skriva,,men det var mysigt att se..Jag kan ge tipset att investera i en ny spelare,..bra tips va?..Om du vill ha mäktigt och bra ljud välj Sony..finesser välj Ipod Touch,,ekonomi har du i Creative Zen stone,billig och bra ljud..Ja jag har läst genom allt och hittade inte ett ända stavfel hrmm!,(två kanse) Ha de gott..

2007-12-01 @ 13:24:25
URL: http://drmobil.spaces.live.com
Postat av: P-O

Om ändå mina prylar bara kunde lägga av sådär, har en digitalkamera som låter som "kom och hjälp mig att dö" varje gång man startar den, men den funkar, vägrar dö... =)

2007-12-01 @ 16:29:28
Postat av: magz

nafets: haha nafets, det låter nice, jag tycker om tips. jag vet inte hur jag gör, jag vet bara att jag tvingas till att köpa en ny. kanske kan jag fjäska lite för föräldrarna?

po: du, det är inte kul nu ju. min kamera verkar också däcka när som helst. alla mina tekniska prylar verkar lägga av nu på senaste tiden. skumt.

2007-12-02 @ 03:35:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0