min låtsas-tjejkompis

en dag ska jag berätta hela historien om mig och den här bästisen, den är rätt spännande faktiskt, men tills dess så låter vi det vara så här.

imorgon kommer min bästis till mig. bästisen har då rest hela vägen från Malmö till någon stad i Tyskland, och sedan från Tyskland till Malta. det är en lång väg för en bästis att resa så jag ska försöka vara snäll mot min bästis så länge som den ska uppehålla sig här hos mig.

min bästis heter Ajdin. det är han som oftast kommenterar med underskriften A. han kände sig bestulen på sin underskrift för någon dag sen, men så att ni vet så var inte det han som var A. det var en annan A. nåja. en krånglig historia.

ajdin tycker inte om att jag kallar honon för bästis. så jag har faktiskt slutat med det , för att börja igen. han tyckte att det lät för tjejigt och han var noga med att påpeka att han inte faktiskt inte var någon "tjejkompis", som det så fint kallas. trots att ajdin faktiskt inte låter sig påverkas av andra machofasoner så är det ändå lite machovibbar över det här allstå.

nej, ajdin är inte en tjejkompis, men det är ändå han som får ta alla mina klagomål, gråtattacker och andra fjantigheter.

senast ikväll, då jag frågade honom om mina parfymer hade kommit (de parfymer jag beställde på hans adress som han ska ta med sig hit). det var det första jag frågade när han kom upp online på msn. han blev skitsur. han anser att jag borde först ha frågat honom hur det gick med packningen och allt det andra, men det tyckte inte jag.
jag tänkte istället att det är bättre om jag direkt får veta om mina parfymer hade kommit eller inte, och så kunde jag därefter ägna hälften av min uppmärksamhet åt ajdin och fråga honom hur han mådde.

som sagt. ajdin ska vara här i fem dagar, eller om det var sex nätter, jag vet inte riktigt.
och det är bäst för honom att han har med sig lite presenter till mig annars kommer jag inte att tänka snälla tankar om honom.

113361-1041
ajdin diskar.
113361-1040
ajdin spelar data.
113361-1038
ajdin dricker.
113361-1039
ajdin knyter skorna.
113361-1042
jag och ajdin. en gammal bild. naiviteten syns kanske i mina ögon. jag tycker om den här bilden för jag ser så snäll ut och ajdin ser så elak ut. och så är det i verkligheten också.

Kommentarer
Postat av: Iris

Jag har också en låtsas tjejkompis, han heter Atilla! Haha!

2007-11-14 @ 11:17:27
URL: http://mrvica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0