Maltas snyggaste män

nu är jag som källa inte helt att lita på, men jag tror att det går ungefär sex tusen studenter på Maltas universitet. då tänker man att finns det så många studenter så borde ju åtminstone hälften av dessa vara manliga, dvs 3000 snubbar.

men eftersom maltas befolkning i för övrigt verkar bestå mest av män och eftersom de allra flesta yrken är mansdominerade så är ju även skolan likaså. därför är vi nu uppe i ca 4000 män.

av dessa fyra tusen så tänker man att man åtminstone 500 borde vara snygga. tyvärr är siffran väl hög och för att ni inte ska få en snedvriden bild av skolans män så ska jag försöka använda så många matteceller jag har för att ordna upp det hela.

av dessa fyra tusen män är
-3000 av dem för korta
jag tror medellängden på killar på malta är ca 1.70 m. man vill nästan inte gå runt i högklackat (inte för att jag gör det heller, men bara så att ni får en bild av hur det kan se ut).

-997 av dem är estetiskt fula
ja, alla har sin bild av hur en kille ska se ut, skönheten ligger i betraktarens öga etc etc, MEN nu är det jag som har ordet och då säger jag så att dessa 997 snubbar är totalt oattraktiva och att jag inte skulle nuppa dem om jag ens så fick vad jag ville i hela världen.

-1 av dem är enorm
inte tjock, inte mullig, inte rund utan enorm-enorm. dessutom är han kladdig och tror att han är guds gåva till alla tjejer som vill bli tagna i midjan. och ingen av dessa tjejer vill bli det.

då är vi nere på siffran 2. 

- 2 av dem är faktiskt snygga
tro det eller ej, men två snubbar koras till skolans snyggaste kille. båda får en krona, men den ena kronan är av guld och den andra av diamanter.

Guldkronan går till Milo (som inte heter Milo) med motiveringen: med sitt charmiga leende lyckas han få mitt och nicoles hjärta att dunka lite extra varje gång vi går förbi honom. med sitt enagagemang i skolans studentorganisation KSU har vi fått ett antal gånger se denna yngling när han är i full gång med att styra upp nya aktiviteter.
trots att han egentligen platsar under kategorin "3000 av dem för korta" vinner han ändå guldkronan på grund av han liknar Milo Ventimiglia så pass mycket. och alla vi vet ju vilken heting han är.

Diamantkronan går till Benji med motiveringen: DET HÄR ÄR MALTAS SNYGGASTE SNUBBE.
utan tvekan. denna kille vet hur man för sig, hans slängiga stil och hans badboyutseende räcker för att vi ska smälta. trots sitt sviniga beteende när han hälsar, men inte kindpussas med oss, så förlåter vi honom ändå. vi vet och han vet att han är snygg. med den vetskapen korar vi honom därför till den snyggaste på skolan.

113361-1037
originalet
113361-1036
och kopian längs upp. vinnaren med ett hjärta runt halsen.
de andra utsuddade människorna var inte värda att visas.



Kommentarer
Postat av: nicole

Du är ju knäpp, tänk om dom skulle råka komma in på denna sida... haha så skulle Markan aldrig mer prata me oss. Hihi. Det finns en till snygging som vi såg igår ju! Hmmm kommer inte ihåg vem det va, säkert routersnubben men han går ju inte på skolan å inte kocken på Hugge eller så det va väl bara dom två snyggingarna på skolan då. Tragiskt. suck

2007-11-14 @ 09:49:24
URL: http://malta.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0