jag är stolt över magda

ibland sitter jag och läser mina gamla inlägg som jag har författat med mina egna fingrar och hjärna. det händer rätt ofta att jag gör det, för att påminnas om hur mitt liv har varit för ex några månader sedan. det är så spännande!

och rätt ofta tänker jag höga tankar om mig själv. jag är så stolt över mitt s.k författande. jag är genialisk, för det mesta. jag förstår inte riktigt varför jag inte har blivit erbjuden ett bokkontrakt.
jag tycker att jag är asrolig, skrattar gott åt mina egna inlägg och myser när jag läser dem. gnuggar händerna lite förtjust ibland också.

ni tror att ni känner mig, ni tror att ni vet hur jag är på riktigt, men det är inte sant. HAHA. jag är fuckin genialisk. jag är jag, men ibland när jag läser undrar jag vem är den här bruden egentligen, och så inser jag att det är indira (mitt alterego) som talar. jag vet inte om jag lider av någon slags personlighetsklyvning, men något åt det hållet. allt ni läser är sant.


Kommentarer
Postat av: Sign. Anz

Hahaha Du har mer än personlighetsklyvning :P man måste vara socionom för att kunna hantera dig, men när man lär sig konsten kan det till och med vara rätt mysigt. Jag har som sagt både träffat Haggan & Indira (som jag inte visste att hon heter), först blir man rädd men sen ger man henne en shott och alla problem är lösta.. till och med Gunsan problemet! Puss Puss på nosen!

2007-11-01 @ 10:09:38
URL: http://dissadnr1.blogg.se
Postat av: Elin

Hahaha, jag håller med dig, du är riktigt genialisk i dina inlägg!

2007-11-01 @ 19:11:33
URL: http://www.elin211.blogg.se
Postat av: magz

elin: tack elin, det var det jag behövde höra. du har stärkt min självkänsla idag med din kommentar. mycket bra :D

2007-11-01 @ 19:46:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0