bloggtorka, men nu har jag vattnat

hej mina kära bajsisar.

för det första: förlåt för att jag har försummat er och denna bloggverksamhet.
för det andra: jag hade inte så mycket till liv, så klandra mig inte för att inte ha skrivit något.

ni som hänger med i min lilla låtsasvärld vet att min vän ajdin har varit här, och är här fortfarande. stackars mig kanske ni tänker, men save it och tyck synd om honom istället eftersom jag har betett mig taskigt för det mesta. mitt humör är inte att leka med. som idag ex sov jag bort halva dagen, vaknade vid 14 och somnade sedan igen vid sex och sov länge. det var en tuf helg med andra ord. men den ska jag berätta om mer i ett annat inlägg med härliga bilder.

och så måste jag säga att jag har saknat att blogga! det här är mitt liv. jag har inget annat liv. bloggen är mitt liv. och jag vill att ni ska veta allt. nästan allt. jag är dålig på att ibland hålla inne med detaljer. blogg is my thing.

en hel dag utan bloggande är som en vecka utan vatten i sahara.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser att din blogg är öppen igen, ser också att allt är bortplockat från ditt sk. extrajobb.... Förstår faktiskt inte vad du tänkte på, när du på arbetstid skrev ner allt som hände och allt du tyckte ang dina arbets"kamrater". Hoppas att du förstår hur många du har sårat med dina kommentarer och att verkligen samtliga här på jobbet har läst din blogg, innan du plockade bort det som gällde oss. Den snällaste av dem alla som du kallade BB som du sa klädde sig som en frukt förtjänade verkligen inte det..... Tyvärr är det du som är falsk och en Bitch eftersom vi alla tyckte om dig och tyckte att du var så gullig och glad - då är det inte kul att få en spark i ryggen. Men vad vet jag - jag hade ju inget vettigt att säga ändå enligt dig - jag sprang ju bara runt och tyckte att jag var snygg och såg ner på alla andra....

2007-11-19 @ 08:40:17
Postat av: jag heter nermin

För det första skriv ditt namn!
Magda uppfattade er som hon gjorde och hon använde aldrig ovårdat språk eller liknande utan beskrev sin vardag och ni råkade vara en del av den. Alla människor är inte så bra som de tror att de är liksom ni som arbetade på denna arbetsplats, antar jag.
Jag kan bara tänka mig vad ni tänker om andra och alla dessa förutfattade meningar. Ni är inte världens bästa barn heller, det är jag helt säker på!
Magda tack för att du vågade skriva vad du tycker. Starkt gjort!

2007-11-19 @ 18:24:42
Postat av: Irma

Håller med föregående skrivare, sedan undrar jag vilka vuxna människor som har så pass mycket tid att de sitter och surfar runt på Magdas blogg, läser vartenda inlägg och dessutom skriver långa kommentarer? Vi som känner Magda från födelsen och som har läst hennes blogg från begynnelsen vet att hon är en underbar människa med ett härligt sinne för humor och sarkasm. Sen måste Magda ha berört en smärtsam öm punkt hos den namnlösa kommentatorn annars hade väl reaktionen inte blivit så stark?

2007-11-19 @ 20:18:42
URL: http://irmaaa.blogg.se
Postat av: Vedran (vill ni ha efternamn?) Turbofolk bäst!

Magda är varken bitch eller falsk.. har känt denna sköna person i flera år och ingen vet henne bättre än jag.. Du som inte vågar skriva ditt namn är falsk och kanske tom en bitch.. vad vet jag! Magda har sitt liv och älskar att blogga, vad hon skrev om hennes jobb är hennes synpunkter på er bara..

2007-11-19 @ 20:41:58
Postat av: nicole

Jag är en sån där tråkis å håller me va alla andra sagt. Så skönt när andra säger exakt va man tänker så behöver jag inte skriva å upprepa allt. Ahh. Näe men seriöst. Nu tycker jag nog att denna anonyma människa får ta och rycka upp sig. Detta är ju utifrån Magdas synvinkel och hur hon upplevt det hela. Jag menar inget av det Baggan har skrivit har hon ju hittat på utan det är ju hur hon upplevt männsikorna hon träffat. Dessutom verkar det som om en del av detta stämmer eftersom denna anonyma person verkar ha tagit åt sig som fan å lägger ner tid på att kommentera 100 rader dessutom.

2007-11-19 @ 21:05:15
URL: http://malta.webblogg.se
Postat av: Deno

Jag får väl också hålla med er andra, ni säger ju allt jag ville säga.
Håller med Irma, Magdas humor är sarkastisk, (ibland är det bara hon som förstår den(.
De flesta människor ventilerar faktiskt sina åsikter, och det gjorde hon på sitt vanliga sätt,alltså sarkastiskt men vänligt.Tydligen kände sig
nämnda anonyma person väldigt träffad av hennes åsikter.
Det finns något som heter uttrycksfrihet, eller något sådant liknande,det var det Magda använde sig av.
Sen håller jag med Irma (igen), jag tror inte alla de personerna läser Magdas blogg.
Sen undrar jag också varför du är anonym, men det är inte min
ensak
Ha en skön natt!

2007-11-19 @ 23:17:07
Postat av: nicole

Nu ska jag bara avslöja en sak people. Magda sitter å är rörd till tårar över alla fina kommentarer här! Keep up the good work, så kanske vi utrotar alla boring kommentarer att återkomma. Hahah. Nu får jag säkert spö för att jag avslöja att Maggis har en känslig lite sida. Hihi

2007-11-19 @ 23:39:50
URL: http://malta.webblogg.se
Postat av: liten

gud alltså de som magda skrev om sina arbetskamerater de va dåligt gjort .. Om hon nu tyckte så om dom varför vågade hon inte säga så till dom rakt i ansiktet än skriva de på sin blogg de va fegt magda ..

2007-11-20 @ 07:48:12
Postat av: illa berörd

Jag undrar också varför hon plockade bort alla inlägg om sina arbetskamrater om hon nu stod för sina åsikter (som alla ovan skriver). Jag förstår inte vad ni menar med att hon skrev vänliga inlägg, ett av överskrifterna var "Dem vi hatar", det kan inte vara kul för vissa..

2007-11-20 @ 08:33:16
Postat av: S.C

Varför måste anonym skriva sitt namn? Förstår inte vitsen? Fattade du inte när hon skrev ? jag sprang ju bara runt och tyckte att jag var snygg och såg ner på alla andra....? Det är ju myggan som skrivit det hon borde ändå veta vem det är..eller?
Hon tänker väl ändå innnan hon skriver?och hon vet om vem hon skriver?
Deno:Hade inte du känt dig träffad av alla åsikter?om någon sitter och snackar skit om dig på bloggen? Hur fan hade du känt dig?Visst känner du henne bra, men hon kanske aldrig visat den här falska sidan till just dig.Hon är säkert en god och glad tjej, man ser att hon älskar att blogga, men allt har en gräns. Har hon skrivit så så får hon stå för det, men vi ser att hon inte går in på bloggen. Hon har tom. tagit bort kategorin? Varför? Skämms hon?
Nicole. Hon borde inte sitta och vara rörd över alla kommentarer hon borde skämmas för alla hennes arbets ?kamrater? hon som var så go och glad. Där visar man hur jävla falsk en människa kan vara.
Nicole: Du hade fan också suttit och kommenterat hennes blogg, vi ser ju hur ofta du gör det. Så tro mig hade någon suttit och snackat skit om dig i en hel månad så hade du suttit och kommenterat. Så det var bra gjort av dig anonyma tjej. Myggan förstår väl ändå vem det är? Eller hur arbets ?kamrat? Falsk falsk falsk säger jag bara

En till fråga. Jag tror jag måste ge dig en REJÄL kurs i vad turbofolk är för något. Har läst din beskrivning sedan frågat flera bosniska polare. Och de skrattar bara när jag berättat din beskrivning. Och förklarar dig som en bonde........

2007-11-20 @ 11:04:48
URL: http://turbofolkägeer
Postat av: Deno

S.C, Har du ens lyssnat på turbofolk överhudtaget? Vet du
vad det är för något? Du kanske borde be dina dina bosniska polare att spela upp något, så kan du bilda din egen åsikt. Då får du själv se vem som är bonden här.
Magda tog bort inläggen så att hon inte upprepar sig igen, det var ganska bra gjort tycker jag, men du kanske hade velat göra något annat?
Liten: Hur många gånger har du själv sagt åt personer att du hatar dem rakt i ansiktet? Du kanske borda prova det själv, innan du anklagar Magda för att vara feg.

Illa berörd: Som jag sa ovan så tog hon
bort inläggen för att det inte ska ske igen, och för att hon förhoppningsvis har lärt sig något av detta.

2007-11-20 @ 12:10:14
Postat av: S.C

D- Jag har lyssna på turbofolk ja, fick faktiskt höra en låt. Det var riktigt bra. Mina bosniska polare är från Sarajevo, själv har jag kollar på vart Jajce ligger, den "omtalade" staden. verkar vara en riktigt liten håla med mycket liten befolning.Jag bryr mig inte, alla har sin musiksmak. Men där ser man ännu en gång hurdan vår kära falska lilla "arbetskamrat" som alla säkert ogillar efter att läst hela bloggen, hon drar alla människor över en kant genom att hata turbofolk? der är verkligen inte en sån musik som hon beskrivit det med Sven ngn. låtar. Hon hade skrivit en kommentar till en tjej som frågat vad turbomusik är. Jag kanske ska beskriva vad det är: Det är som "MTV-pop" Ceca, jelena karleusa,Seka Aleksic,J.Lo,och hela högen. Det är en beskrivning av vad turbomusik är. inte någon Sven som Myggan beskrev. hoppas du fått en inblick av vad det egentligen är. jag tror du knappast inte lyssnar på MTV allt där är nästan pop. mycket iaf.
Vi hoppas verkligen att hon lär sig en läxa,det gör hon också. Det man säger,skriver får man för fan stå för och inte komma med falska leenden när hon tycker så om oss.

D- Det du skrev till Lillen. det är sant håller med. men hon behövde väl inte spela så falsk?Och spela så glad och go? eller?

2007-11-20 @ 12:49:41
Postat av: LuDaa

Bloggar är till för att man skall kunna uttrycka sig om olika saker och kanske skapa opinion? Jag ser inte att Magz gjort något fel då hon inte skrivit skit om personer med riktiga namn. Det var mer olika inlägg om personsskildringar. Hur hon uppfattade människor i hennes närhet. Sen att du känner dig träffad som bitchen är upp till dig. Och då är det nog ett problem som inte ligger hos magda utan hos dig, då du är medveten om hur du fungerar.

2007-11-20 @ 13:08:51
Postat av: LuDaa

Turbofolk är den äckligaste typen utav musik. usch. Luder som står på scen och sjunger om hur de vill ligga med sin man trots att han vart otrogen, andra luder som sjunger om krigsförbrytare. Hyllningar till krigsförbrytare. Dåliga rim. osvosv. Turbofolk suger, och det får man tycka. man hetsar ingen, däremot är jag inte så säker på att du inte gör det då du baktalar Jajce

2007-11-20 @ 13:14:07
Postat av: Irma

hahhaha! Vår Haggan är en kändis! 14 kommentarer. Förresten, varför engagera sig i jobbiga frågor som miljöförstöring, svält, spädbarnsdöd, djurplågeri när man kan diskutera Magdas blogg och turbofolk? Haha, kom igen nu...

2007-11-20 @ 13:57:28
URL: http://irmaaa.blogg.se
Postat av: nicole

Asså herregud nu tycker jag nog detta börjar gå över styr här. Va fan har Magdas hemstad med något av det här å göra? Okey att den här personen känner sig träffad av det som har skrivit, men ännnu en gång så är dte ju såhär Magda har uppfattat er. Det är ju inget som är taget utifrån tomma intet och som hon bara hittat på! Lite sannign måste det ju faktsikt ligga bakom det hela. Dessutom, när man skriver en blogg så har man en tendens att "gå in" i sina inlägg och ibland överdriva känslan för att folk ska förstå. Jag vet va jag snackar om eftersom jag själv har gjort det när jag skriver i min blogg.

Anledning till att Magda tog bort sina inlägg är ju för att detta har blivit en sådan stor grej och folk uppenbarligen har tagit åt sig av det som skrivit, vilket inte var hennes mening. Det är väl bättre att alla inlägg är borta nu så ni slipper sitta å ojja er över allt som skrivits.

Och ni som tar åt er av det som skrivits, om jag hade läst något negativt om mig själv på en blogg av en person som kände mig väl hade jag tagit åt mig. Om jag hade läst något på en blogg om mig själv som jag visste stämde, hade jag tagit åt mig. Men att lägga ner tid och kommentera om ni inte tycker att denna bild som Magda beskriver är rätt, känns ju meningslöst. Det är ju uppenbart att hon träffat en öm punkt. Bete er nu som vuxna människor och glöm detta eller ta er en funderare över hur folk uppfattar er och om det kanske är något ni borde ändra på.

Och jag kommenterar fan hur mycke jag vill i denna blogg och säger vad jag vill med. Ingen behöver läsa det för det är min personliga åsikt och hur jag uppfattar saken. Tack för mig å lägg energin på nåt viktigare än å kommentera denna kommentar. Jobba till exempel.

2007-11-20 @ 14:05:07
URL: http://malta.webblogg.se
Postat av: haha

måste bara säga HAHAHAHHAHAAHHA ni e för roliga

2007-11-20 @ 16:05:57
Postat av: Alma

men snälla ni....för dt första är det inte min ensak så jag tänker inte gå in på dt här grovt. Jag tycker om o läsa denna blogg....vitsig och underhållande...varför tar dessa flantarbetskamrater så illa upp? Sura över att dem e fast vid sina arbetsbord och inte kommer ut i världen? Men då kan man ju förstås inte ha tid till o flanta sig som dem nu så gör. Tala inte vänligen illa om Jajce och Tala absolut inte gott om turbofolk din bonnläpp. Spring och skafa dig ett liv, vnligenbemöda dig inte ens med o svara på denna kommentar.

Magda, keep up the good work. Pusti budalu nek masta gluposti sam (- a ) sebi.
Sola och bada i pusti brigu na veselje

Kramis

2007-11-20 @ 16:48:38
Postat av: magz

kom igen nu!! kämpa på, vi måste ta rekordet för antal pubicerade kommentarer i ett och samma inlägg.

ge inte upp nu för guds skull, vi är så nära!

2007-11-20 @ 17:22:32
Postat av: Nils

Men snälla (li)lla S.C., du ÄR inte kvar på gymnasiet! Så ta inte åt dig som en tonåring utan självförtroende eller egen identitet! Du är vuxen nu och borde gå vidare som en sådan..! Alla som läst Magdas inlägg om arbetskamraterna har nog fått något att tänka på, vare sig man blivit omnämnd eller ej... Vi är nog ett flertal som tycker att det hon skrev är sant och det behövs sådana som hon för att man ska vakna upp ibland! Vi bor i ett litet samhälle och arbetar på en gammal industri, där folk tenderar att "trampa på i ullstrumporna" och bli lite insnöade med åren. Då kan det vara bra att få en "spark i häcken" ibland, så att man skärper till sig. Men det är ju upp till var och en om man vill ta åt sig av sådana åsikter, och gör man det så ska man ju ta det som en vuxen människa och försöka göra något åt det som folk stör sig på. Människor respekterar den som lär av sina misstag och respekterar sig själv. På sätt och vis har Magda rätt; Man ska inte bedöma människor efter deras egenskaper utan efter hur de använder dem! (F. de la Rochefoucauld)
Du har säkert många goda egenskaper också S.C., så ta vara på dem istället och lägg det här bakom dig! Du är ju kvar på arbetsplatsen och Magda är det inte. Det är väl alltid något..?

2007-11-20 @ 18:15:37
Postat av: Ajdin

Jag kan inte riktigt förstå att en 30+ kvinna inte har något bättre för sig än att gå runt och sprida idioterier på sin arbetsplats, i syfte att få kollegorna att hata en person så mycket yngre, som hon knappt känner och inte har någon kontakt med. Påminner mycket om vad kkk (ku klux klan) gjorde en gång i tiden, samla en mobb med hjälp av fördrivna lögner och lyncha personen i fråga utan någon som helst anledning. Riktigt moget.

Vi som läser Magdas blogg från början VET att det du säger INTE stämmer. Hon gör det hon älskar att göra, hon skriver och hon beskriver sitt liv och det som händer i den. När Magda beskriver människor gör hon det med glimten i ögat och hon har absolut inte skrivit illa om alla som du påstår, det är en fullständig LÖGN! Dessutom tror jag knappast på att alla har läst den här bloggen och blivit så sårade som du säger, eftersom det är en omöjlighet med tanke på sakerna hon skrev. Hennes enda misstag har varit att hon har tagit bort inläggen, eftersom all bevis på att hon inte skrev skit om alla fanns där. Den absolut största delen var positiva saker och om jag minns rätt så var där också några inlägg om just dig där hon beskrev hur hon hade fått fel intryck av dig från början och att du var trevlig. Varför tar du inte upp detta, snälla förklara för mig?

Det är riktigt synd att du ska behöva uppföra dig på det här sättet. En vuxen människa som inte kan släppa att en så mycket yngre tjej fick INTRYCKET att du var en bitch och skrev det ANONYMT på nån betydelselös hemsida på nätet. Att sedan hitta på en massa lögner för att få med alla på din sida (och får det att låta som att hon sålde SÄPO-s hemligheter till Danmark som planerar att invadera Skåne) måste nog vara det mest patetiska jag någonsin har hört talas om. Vem av er två är det som borde vara den mogna här? Vet du vad jag tror? Till skillnad från Magda, som är en trevlig tjej som inte skulle göra en fluga förnär, speciellt inte med flit, så är jag en sådan person som säger precis vad jag tycker, min absolut PERSONLIGA OBEROENDE teori som jag baserat på fakta:

Du är en kvinna som bor i en liten småländsk håla med sin bästa tid bakom sig. Vardagarna är tråkiga och monotona och du saknar spänning i ditt lilla betydelselösa liv. För att göra det lite interessantare försöker du skapa konflikter lite då och då, en typisk liten dramaqueen, och när du såg Magdas blogg och ett inlägg om dig såg du din chans.
En blogg som blivit relativt populär, något som du aldrig skulle lyckas med, svartsjukan satte igång och så smed du ihop en liten plan för att förstöra för henne och få dig själv att se ut som ett helt oskyldigt offer utsatt för hänsynslösa trakasserier (som inte existerar). Stackars lilla dig, lilla fromma lamm som aldrig tycker illa om någon, som aldrig har snackat skit om någon. Vill du ha en kram?

Jag personligen SKITER i om någon tycker att jag var elak med min kommentar. Jag står för det och kommer alltid att göra det. Du har inget mindre än förtjänat den och låt det vara en läxa till dig. VÄX UPP!

P.S. En människa kan bara bli sårad av en sanning, dvs. om någon säger något om en människa som stämmer. Vet man att det inte är sant så skiter man i det och låter sig inte påverkas. Tänk på det.

2007-11-20 @ 18:56:52
Postat av: Ajdin

S.C. Var god och låt en av dina vänner från "Sarajevo" översätta den här texten som beskriver turbofolk till dig. Om de nu ens kan det. Det är allt jag har att säga till dig.

"Pitao jednom jednog pitac neki
ko je taj
kuda je taj
TurboFolk

Dolazi do pravog natjecanja među folk mutantima, ko će obući ?areniju ko?ulju, kraći minjak, veći prsten, sat i zlatni lanac, bjelje čarape, ko će voziti skuplji automobil...
Počinju se iskopavati i prerađivati nezaboravni hitovi Bajazitovih dvorskih dama, a sve to biva upakirano pod etiketom "100% srpski melos" u kome dominira čest usklik u sevdalinkama i koji je propraćen zvukovima zurli i talambasa, urlikanjem i ?irokim dijapazonom nazalno-grlenih akrobacija.
U turbo folku dominiraju, pored orijentalnih temelja, i suvremena elektronska dostignuća, a ključna riječ u pjesmama je sudbina, koja obično zvuči kao "s'binaaaa". U ovom modernom periodu folk muzike, do?lo je i do razvoja brojnih podpravaca, kakvi su tehno folk, hard'n'heavy folk, glam folk, punk folk, folk'n'fol.
Ovdje se pjeva o različitim stvarima sa izvora: o multipliciranju curetaka iz rodnog kraja do beskonačnosti (oti?la, vratila se, kupila Stojadina, stavila silikone, itd.)
Poslije havarije u Černobilu, do?lo je do naglih promjena, tzv. mutacija, u srpskom kulturnom tkivu, ?to se odrazilo i na već poodraslu, samosvjesnu folk muziku, koja napokon shvaća da para ne le?i ni u slamarici ni u banci, već u dobrostojećem underground bratu gastarbajteru. Pod intenzivnim uticajem radioaktivnog zračenja, dolazi do njihovog stapanja u stravičnu, monstruoznu kreaturu, pred kojom bi i Marry Sheely vrisnula od zavisti.
Kreatura je prozvana turbo folk, a vremenom dolazi do njenog multipliciranja na tisuće mutanata, koji su se razmilili svuda po zemlji, hraneći se ljudima i namećući pogre?ne statusne simbole i ideale. Dobro su se zezali, plasirajući svoje obrasce i viđenje (ne)kulture. Turbo folk postaje najjači nacionalni proizvod, potukav?i čak i ?ljivu u svim kategorijama."

2007-11-20 @ 19:04:51
Postat av: Ajdin

En till sak bara, något jag måste säga. Eftersom jag har kontakt med Magda mer eller mindre dagligen så vet jag vad hon tycker/tyckte om sommarjobbet och människorna som jobbar där. Jag vet att hon otaliga gånger har sagt att hon trivdes jättemycket och att kollegorna var roliga och intressanta, pratar med en och var allmänt trevliga. Hon klagade ALDRIG på någon under hela sommaren när jag pratade med henne, förutom att hon fick gå upp jättetidigt haha. Så vitt jag vet så har hon också utfört det jobb som hon skulle utföra.

Med det sagt så kan ni då försöka bilda er en bild av henne. Men frånse från att det är jag som skriver detta, en person som mycket lätt kan uppfattas som arrogant, till skillnad från Magda. Bara försök minnas det ni själva såg och upplevde under sommaren så kommer ni nog veta svaret rätt så snabbt.

2007-11-20 @ 19:21:10
Postat av: Deno

Det var första gången någon jämförde turbofolk med MTV, wow! Lyssnar du överhuvudtaget på MTV? För att jämföra Ceca MED j-Lo är som att jämföra Carola med E-Type, det går inte ihop.
Bosnisk MTV musik är grupper som Crvena Jabuka, Plavi Orkestar, Merlin mm, inte några bondflickor från landet.

Med tanke på att det kryllar med folk från Jajce, skulle jag knappast vilja kalla det liten befolkning, du borde åka dit och se för dig själv, innan du gör sådana kommentarer

Det var allt från mig på en lång tid, ha skoj!

2007-11-20 @ 19:42:56
Postat av: jag heter nermin

Jag orkar inte läsa allt men vad faaaaaSen vet en svenne om bosnisk musik egentligen?

Två saker till alla som kritiserar Magda:

1) Alla era polare som diggar turbofolk, de är ju bönder har inte du fattat det? Från Sarajevo? OD Sarajeva snarare haha. Jajce, din okunniga och outbildade människa, det är en stad-museum, liten men mysig. Öppna en bok och lär lite. Lär dig lite historia om du ändå vill lägga näsan i blöt. Du kommer aldig fatta det där med carsinska raja så ge dig inte in i sådana diskusioner - TACK.

2) Hur dum kan man egentligen vara? Magda visade återigen hur artig hon är som tog bort innehållet i bloggen även om jag personligen inte hade brytt mig. Hon visar att hon bryr sig om era åsikter. Det borde ni tacka för!

se så ischhh

2007-11-20 @ 19:51:25
Postat av: Li

Läste alla inläggen nu på denna sida och av någon anledning så verkar samtliga på denna sida tro att jag som har kallats Bitchen har skrivit alla dessa inlägg - det har jag INTE gjort!! Jag har inte en aning om vad turbofolk är (trodde det var något med bilar)Allvarligt talat, jag har ett liv och det enda jag har skrivit på Magdas bl0gg är att hon har sårat en del, dvs det allra första inlägget. Alla som kallar sig Liten, SC, illa berörd och allt vad det heter - det är inte jag!! Vill bara säga det eftersom det här har blivit en jäkligt stor grej. Som jag sa innan Magda - jag gillade dig men blev som sagt besviken och sårad såklart!
PS Det var dessutom inte meningen att det skulle vara anonymt på inlägget jag skrev men jag trodde självklart att Magda förstod vem som skrivit det! Vill Magda reda ut det så är du välkommen att ringa, jobbnumret har du väl??

2007-11-21 @ 19:10:13
Postat av: Ajdin

Jag trodde aldrig att det var du. Mitt första inlägg var ett svar på din första (och enda) och riktat till dig. Mitt andra inlägg var till S.C. som jag tror kommer någonstans från balkan (ursprungligen) och det sista och tredje till alla andra inklusive dig.

Det har blivit en stor grej, vilket är helt onödigt. Det har det blivit just för att du INTE känner Magda och för att du INTE rede ut det med henne först (som du nu vill att hon ska göra med dig) utan istället spred runt att hon har snackat skit om alla och fått det att se ut som att hennes enda syfte var att såra alla. Hade du känt Magda eller rett ut det med henne först hade detta aldrig skett, eftersom du då hade vetat hur hon är som människa. Även om hon inte alltid skriver det bästa om någon så är det väldigt sällan hon menar det eller faktiskt tycker illa om nån. Hon överbetonar saker ibland och det kan bli fel då. Dessutom använde hon aldrig riktiga namn eller var ovårdad i språket (förutom bitch då, som numera verkar vara ett acceptabelt ord, speciellt bland ungdomar).

Som jag sa innan, hon trivdes jättemycket med er och baktalade aldrig någon (om hon hade gjort det så hade hon gjort det till mig lita på det). Hon tog bort inläggen för att de inte skulle missförstås av respekt mot sina gamla arbetskramater men det blev istället ännu värre eftersom folk nu verkar tro att hon snackade skit om allt och alla. Även du verkar ha glömt de positiva inläggen om dig när hon väl
jobbat där ett tag och där hon skrev att hon fick fel intryck av dig från början. Är inte det bra nog?

I framtiden rekommenderar jag att du inte tar åt dig så mycket, speciellt inte från människor du knappt känner och av kommentarer som är vardagliga för då blir det riktigt svårt för dig. Tänk om alla tog så illa upp för varje kommentar de fick, hur hade det sett ut? Det finns alltid människor som ogillar en hur snäll man än är, det är bara att acceptera och försöka att inte göra en megasak av det.

2007-11-21 @ 21:44:48
Postat av: någon som vet

Du var alltid glad och trevlig .Hoppas på att du dyker upp igen till sommaren. Du var en frisk fläkt för oss.

2007-11-21 @ 23:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0