what to say, what to say

det gick med klänning. dock blåste den upp några gånger. jag och nicole satt och degade på en bänk halva dagen typ. brorsans nacke kommer snart att gå ut ur led snart så mycket som han skakar på huvudet när han ser oss där på bänken, halvt liggande och stirrandes rakt ut på alla intressanta människor. 

och det är skooooooooj. skoj med sol och stortorget. sedan kom suat och förstörde den fina stämningen för vi blev tvungna att snacka på engelska. lite svårt att ställa om sig ibland.  

på vägen hem sen, mötte jag hojfen-josef. herregud, den människan är trevlig. jag har sagt det hundra gånger, men han är sådär proffsigt trevlig, så även om han inte skulle vilja snacka med mig så skulle han inte visa det .
och så ska dom ju spela imorgon på bananfesten! iiiiiiiih cant wait verkligen. det är sånt sjukt röj när de spelar. it will be really spännande. och timbuk ska också uppträda sa han. woooooho. härligt härligt.

ja ja. sedan skyndade jag mig till nova för att möta upp annika i något omklädningsrum. och vi hittade inget speciellt. men jag ville ha nått linne tills imorgon, så att jag kan fullborda min zigenar-look. och annika mobbade ju mig halva vägen. och vägrade sedan hänga med in på netto. men som tur var så jobbade inte nettosnubben.

haha och på tal om nettosnubben. för några dagar sedan stod jag och olduz och snackade vid bussstationen utanför våra hus, och då kommer nettosnubben, för han skulle hem. och han var riktigt rolig faktiskt. snackade på, och han bryter ju lite på svenska (kosovoalban), men det gick bra att prata med honom haha. han undrade vad jag skulle göra med min lägenhet (jag förser ju honom med uppdateringar om mitt liv varje gång jag står i hans kassakö) och när jag ska till malta. trevlig snubbe som kommer ihåg saker.

aaaaaaah. nu är jag lite stress. puss

Kommentarer
Postat av: amanda

iiih. vadå zigenar-look? låter fint =) när flyttar du hem till skillingaryd?

2007-05-31 @ 21:35:27
URL: http://mandz.blogg.se
Postat av: P-O

SKillingaryd? Nej nej, stanna kvar i Lund där du hör hemma Magda :).

2007-05-31 @ 22:55:10
Postat av: Magz

Mandz: haha. jag flyttar över sommaren.
PO:haha jo det vore ju härligt att kunn agöra det. men jag kan ju inte bläh. så det får bli till våren nästa år

2007-06-01 @ 02:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0