nej, det gör du inte

ah. den här låten påminner mig så mycket om förra året. den spelades konstant ju, på radio match iaf. jag vet inte om den spelades på dom större radiostationerna eftersom jag aldrig kunde få in dom, kunde bara få in radio match. gun och bertils hus var ju inte precis så mottagligt för något. speciellt inte för radio, tv, eller mobil.

jag kunde snacka i några minuter innan det blev buzzigt i luren och jag var tvungen att slänga på luren. och annika kunde inte få in de danska kanalerna på sin tv, men det kunde jag. hursomhelst. allt handlade om att stå i rätt läge. min radio gjorde inte det. och inte mobil heller.

danska är fult. verkligen fult. värre än tyska. men den här låten är helt underbar. speciellt när hon tjejen börjar sjunga. suck vad den påminner mig om förra året precis innan sommarlovet, så där vår-sommar.


Kommentarer
Postat av: miss E

Jasså?:P va skojj ju :) Men då måste jga ha sett dig då också, för jag har nu kollat på dem flera år i rad :) Skit duktiga. Skyllingaryd doslo prvo mjesto u folkloru seniora :)

2007-05-14 @ 08:57:04
URL: http://diinchii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0