frank the bank

okidokipoki. haha. jag kom och tänka på charlottes snubbe trey. han skulle ju alltid säga okelidoki, nått sånt. allstå charlotte från sex and the city snackar jag om nu.

igår var vi på herkan. as usual. ni vet vart ni kan hitta oss ifall det skulle krisa sig. det var en riktigt skoj kväll. började med en liten förfest hos annika som resulterar i att vi alltid kutar till bussen, även om busshållplatsen ligger precis utanför hennes ingång. men det är dom där äckliga trapporna som ställer till det.

först var det lite tomt på herkan. och vi stötte på murat. även om han nog inte kommer ihåg oss eftersom han slängde iväg lite komplimanger efter oss. ingen blyg snubbe. nåja.

haha. och sedan började det bli asfullt med folk. haha. och vi hade det ritkigt skoj faktiskt. annika försökte att få till det med den där blonda bartendern, och nicole hade ju brorsan (brorsan heter ju nått annat, och det är ju lite perverst att kalla honom brorsan nu efter så lång tid men whattaheck) som servade drinkarna. medan jag, jag hade otur att få frankan på halsen. suck. han skulle snacka hela tiden och komma med sånna dåliga repliker (vad fina armband du har höhö). ok frankan. hejdå.

sedan dansade vi loss och det var inte så mycket slemm ute igår, trots att det var löning. de höll sig inomhus igår verkade det som.
mm.
ja nu pladdrar jag på här känner jag. känns mer som att jag snackar för mig själv.

   
hönorna - tänderna är inte SÅ vita. det är blixten haha - pannika posar

  
en ilsk nicole eftersom klänningen åker ner hela tiden - och så vi uppe och degar i baren - mini annika och jätte magz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0