diarrebok

ok. ett sista inlägg.
måste bara nämna att jag har börjat skriva i min riktiga dagbok igen. men det är ingen "söt" och rosa dagbok med fluff på framsidan, nej, det är en rough och sliten skrivbok. det var dags och jag var tvungen att skriva av mig lite igår.
lite som självterapi, något mitt hjärta och hjärna är i stort behov av. dessutom har jag lovat mig själv att varje natt åtminstone skriva en sida. ska försöka hålla det löftet.

mitt största oro just nu är dock alla klåfingriga gäster, vet inte riktigt vart jag ska gömma boken när jag får besök. vill verkligen inte att någon ska läsa den. det står bara om en massa människor jag avundas, hatar, småälskar, och älskar att hata, dessutom mycket skitsnack som ingen får höra, heta drömmar, massa klagande och lite pepp.

och en till sak. jag funderade på det igår. typ alla som bor sambos och sånt, hur gör dom med dagböcker? även om jag gifter mig och lever tillsammans med någon så vill jag faktiskt inte att den människan ska läsa mina fula anteckningar om diverse saker.
jag funderar seriöst på ett bankfack, det står alldeles för confidential info i min schletna skrivbok.


Kommentarer
Postat av: Adisa

ahahahh. ja men vadå ska du gå till banken och hämta ut dagboken, skriva i den väl inne på banken o lämna tillbaka den? :D..
bättre o köpa sån liten låda med lås på, och lägga dagboken där i :)

2007-05-10 @ 07:43:34
URL: http://adisa.blogg.se
Postat av: Anonym

Haggan. När man gifter sig me varann litar man oftast på varandra och har så pass mycket respekt att man låter bli varandras privata prylar. Du ska se, när du träffar den rätta så.

2007-05-10 @ 11:17:30
Postat av: magz

ja, jag är väldigt oerfaren märker jag.

2007-05-10 @ 12:07:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0