så här kan ett klagomail se ut

och om jag inte kände mig själv skulle jag gissa att jag var en 78årig, bitter tant som inte har några barnbarn att klappa på kinden. därför besväras tanten av  trotsiga ungdomar och roar sig själv med att skicka brev till vaktmästaren.

"Hej Hasse! 
hoppas att du kommer ihåg mig, Magda från hemligt. du kanske minns att jag mailade dig angående grannar som hade för hög musik, som du sedan pratade med.  

länge trodde jag att det var grannen andra-sidan-väggen som spelade så hög musik (och det kanske det var vid någon tillfälle), men jag har kommit på att killen som bor i lgh NR hemligt har en (o)vana att spela väldigt hög musik på kvällen/natten (vid 24 och senare).  det dånar i hela huset och därför trodde jag att det var den grannen, som jag nämnde innan, eftersom det hörs så pass mycket in i min lägenhet, men det är den killen som bor i lgh nr hemligt.  

jag förstår inte varför det är inte någon annan som har klagat över denna granne tidigare? om det hörs så mycket in i min längenhet så kan jag inte låta bli att undra hur mycket det hörs hos hans närmaste granne. jag vet inte om det är jag som är gnällig, men som sagt det DÅNAR i hela hallen. de  skriker, spelar gitarr och sjunger väldigt högt, som att det ungefär sjunger direkt i en mikrofon.  

det har dessutom hänt flera gånger att de mitt i natten på helgerna går och ringer på dörrarna i huset för att väcka folket för att ha "efterfest". dock verkar det som att ingen nappar. fast detta kanske du inte behöver säga  att det var jag som sa det, eftersom de har ringt på hos mig och jag har surt svarat att de ska lägga av.  hur som helst, det är väldigt irriterande att han (de) verkar tro att han äger huset. vore snällt om du pratade med honom.

Ha en bra dag! 

Mvh Magda"


så, nu kan ni använda det här brevet som en mall till er egna klagomail, bara att fylla i rätt namn och adress.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0