nu måste vi sluta gråta

jag måste vara totalt känslorubbad.
har läst så många bloggar där tjejer typ dedikerar (heter det så?) sina bloggar åt sina pojkvänner/sambosar/män/vad som helst och skriver att de gråter sig till sömns av saknad? ..................öh.

visst har jag också lipat efter dåtidens snubbe, men herregud, inte av saknad precis. det var mer för att man var förbannad. hehe.

och jag menar är man tjugoplusare så spiller man inte tårar över snubbar som bor tio km ifrån en. nä jag vet inte. varför gråter man över nått sånt? det går inte in i huvudet på mig. okej att gråta till oprah, extreme home makeover och allt annat som det verkligen är lip-varning på, men en snubbe?

när jag ser den första manliga bloggen där killen skriver dikter till sin tjej då kommer jag nog att mjukna lite. men bara lite. tills dess så håller jag mig till min känslokalla sida.

och jag kan inte låta bli att tycka att det ibland är lite fjantvarning på dessa bloggar som bara bloggar om sin kärlek, hur himla kär man är och hur man skulle dö av saknad typ. det är lite risky att skriva om sånt, för tänk om man blir dumpad, då har man bara skämt ut sig på sin blogg. då måste man starta en ny blogg. och det är ju lite jobbigt.

Kommentarer
Postat av: adisa

hahah ja du i så fall får du komma nu för det e inte mkt kvar av den kladdkakan...jag har blivit rånad på kladdkaka hela dagen idag haha

2007-03-29 @ 00:55:54
URL: http://adisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0