killar och sprit

en jäkligt dålig kombination.
killar, sprit och raggförsök, en ännu sämre kombination.
killar, sprit, raggförsök och aggressivitet, den absolut sämsta kombinationen.

två fulla snubbar som hela tiden försökte konversera med oss, varav den ene hela tiden ursäktade sig för hans äckligt klumpige kompis som rev ner mitt juiceglas. juicet spilldes över hela bordet, ner på golvet, glasskärvor runt oss och den gullige bartendern som sopade undan allt.

först då började kommunikationen att fungera. något som tidigare var envägskommuniaktion blev nu tvåvägskommunikation då nicole surt påpekade för ene snubben att han skulle gå o köpa juice till mig.

taffliga försök till att snacka normalt med oss, och vi blev ännu mer irriterade. deras polare kom och tryckte ner sig i den avlånga soffan. snack igen, och nicole replikerade med ett vi är inte intresserade, vi snackar här. det är inte ofta man får se nicole se så sur och bestämd ut och det är en riktigt fin syn faktiskt.
men det räckte inte och sedan blev jag förbannad och pekade förbannat med fingrarna DU, DU, DU OCH DU, ni är så jäkla jobbiga och fulla blabla. och den ena blev förbannad och jävla aggressiv. jävla typer. fyfan vad jag hatade alla just då. hade fan lust att hälla juicen över honom.

resten av kvällen var bra. vi dansade och snackade. och tydligen får man inte se seriös ut för då kommer det fram snubbar med så dåliga repliker som "ni ser lite uttråkade ut, har ni det inte roligt?". jag hade jävligt roligt innan du klämde fram den dåliga frasen.

gud. jag är nog fortfarande lite frustrerad över gårdagen.

  
före-bilder. och efterbilderna vill jag inte ens lägga upp. haha.



Kommentarer
Postat av: Anonym

vaaaad ska man göra när man ser bra ut? vaaaaad? q-_-p

2007-03-04 @ 13:34:01
Postat av: magzi

förstår inte riktigt vad du menar

2007-03-04 @ 17:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0