hasses förkärlek för min lägenhet

idag när jag öppnade dörren till min lägenhet försökte jag se objektivt på den. lite smustig disk i köket, och smöret hade jag glömt att lägga i kylskåpet. fön och plattångssladdarna intrasslade i varandra på govlet, strykbrädan även den på golvet, mitt i lägenheten, små bokhögar lite överallt och för att inte snacka om den enorma klädhögen på fötöljen och alla bhar som var slängda lite överallt. det är nog det värsta. jag lämnade en tornado efter mig idag när jag gick hemifrån.

och allt detta har hasse sett. medan jag var i skolan idag var han inne i min lägenhet och lämnade nått papper om anmälning om skitgrannen. fast han hade ringt mig innan det och innan jag fattade nått så hade han sagt att han skulle lägga pappret vid vasken. vilken jävla vask var det sista jag hann tänka innan han la på och jag insåg att han menade min.

undrar om han såg sig för. det är väl sånt man gör när man har tillgång till någons lägenhet. han degade säkert en stund i soffan, gjorde sig sedan en macka och snokade bland mina trosor.
nä det tror jag inte. hasse är gammal och snäll. och gamlingar tänker inte så. men lite lustigt känns det nog allt det här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0