farmor, däremot, gillar zlatan

ringde farmor nyss och snackade lite med henne. det är ju inte precis så att vi säger något vettigt, men hon är mysig och prata med. skvallar lite om tanterna i kycklingryd, jag frågar henne hur det är med ryggen, och aldrig att hon skulle gnälla och säga att det är dåligt. hon mår bra. mysig som hon är. sedan berättar hon lite om läkarbesöken hon har gått på och beklagar sig lite över att Storckens ska läggas ner.

sedan börjar vi diskutera Top Model. det är vårt gemensamma ämne, vem som är snyggast, vem som borde ha åkt ut och hur tråkigt det var att den där åkte ut.

så säger hon

farmor: men det var ingen top model i onsdags. (eller cure som hon brukar kalla top model för, jesi li gledala cure? haha.)

jag: nä jag vet, det var ju den där fotbollen

farmor: mm jag vet. jag satt och tittade på hela matchen, zlatan spelade ju.

tilläggas bör att farmor har lika mycket koll på fotboll som jag har. och det är inte mycket. det enda som förvånade mig var att hon inte spelade in matchen, något hon annars gör med varje program.

image307
zlatan spanar efter farmor på läktaren. hallå farmor var äru?

Kommentarer
Postat av: adisa

ahaahahahah din farmor är cool :D

jesi li gledala cure? haha
min mormor hade snarare sagt, jesi li gledala one kurvetine sta rade hahahahahahah

2007-03-29 @ 23:02:38
URL: http://adisa.blogg.se
Postat av: Adisa

i knnooow...citala sam ja tu knjigu dva puta..davno davno..i na svedskom i na engleskom haha... den e skitbra...jesi citala andra delen också?

2007-03-29 @ 23:11:24
URL: http://adisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0