gamla tv-serier som fortfarande berör mig

eftersom det är lite dåligt med skitsnack här på jobbt så får jag dram fram historier ur mitt förflutna.

igår när jag cyklade med min bror så kom jag att tänka på hur det var när jag var yngre när jag var en äkta tv-junkie. idag är jag botad, tack och lov.
om tio år kommer jag att kunna blicka tillbaka på den här tiden jag har nu och säga tack och lov att jag är botad från mitt internetberoende.

anyways. pang i plugget var min favvoserie. en gång gjordes det en långfilm av serien där Zach och Kelly gifte sig. jag spelade in den filmen, och har nog fortfarande kvar den. och så blev jag riktigt ledsen är den slutade gå.

baywatch var en annan favvoserie. och summer var bäst. vissa avsnitt spelade jag in, typ favvoavsnitten som jag kunde titta på flera gånger om.

sedan kom en intensiv period av Våra bästa år. det var verkligen dagens höjdpunkt. oftast gick man i skolan till typ 14,00 och så hade jag bråttom hem för att titta på VBÅ som började 14,25. så hann jag hem precis, värmde upp mat och älskade varenda minut av serien.
bäst var Sami (det var innan hon blev elak) och hennes ätstörningar, och den där dagboken hon hade där hon visste om att John och Marlena hade haft ett förhållande. och Billie tyckte jag också om. både jag och mamma älskade henne.

suck. sitter här och är nostalgisk känner jag.

men så kom ju den värsta tiden; när det var dags att åka iväg till bosnien. jag missade hur många avsnitt som helst och tvingade farmor att spela in avsnitten åt mig.

men, om jag nu ska återkomma till mitt cyklande. jag tittade även på serien Black Beauty, den där hästen som vann typ alla tävlingar och den där killen som tog hand om honom. jag låtsades alltid att min cykel var en häst. och min häst var alltid med om en massa äventyr.

men den där killen som medverkade i serien, Alec tror jag att han hette, honom hatade jag. han var så jäkla lillgammal så att jag ville spy varje gång han skulle vara "smart".

suck. ge mig lite gamla, hederliga serier.

image702

Kommentarer
Postat av: Sofie

Gosh, det måste vara århundrade sedan VBÅ gick 14:25 på dagarna.. Enda sedan jag började kolla på serien (vilket är för lång tid tillbaka) så har den börjat kl. 13. (eller som nu, sedan en tid tillbaka, 12.50 ;D) hihi

2007-07-08 @ 23:39:24
URL: http://sek.blogg.se
Postat av: Magz

haha, jag vet. jag älskade serien innan. men nu har det svalnat totalt.

2007-07-09 @ 10:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0