aödfuoghoöahg

jävla pissföretag!!!!!!!!!
jag är så sur på den här skiten. jag beställde mobil och så ska man gå via handelsbanken för att kunna betala och för att köpet ska gå igenom. problemet är att beställninge har kommit fram till banken men inte till skitföretaget. dom är så jäkla sega på att maila och nu när jag ringde var det någon skitsnubbe som snacakde så jäkla segt och grötigt och fattade noll.

hade fan lust att dänga något hårt i skallen på honom. och hon tanten på banken fattade inte heller så mycket. och trots att jag förklarar fram och tillbaka hundra gånger så kör dom på sin jävla skitberättelse.

JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SUR ÖVER DESSA OKOMPETENTA MÄNNISKOR SOM INTE BÖR SVARA I TELEFON OCH MAIL OM DOM INTE FATTAR NÅGOT.

SNYYYYYYYYYYYYFT.
varför ska jag alltid drabbas av detta? nu skiter jag i mobilen och allt möjligt. jag behöver ingen nnnnnnyyyyyyy mobil.

och jäkla dålig kundservice. då är det fan bättre att handla på elgiganten, där är dom iaf falskt trevliga.

Kommentarer
Postat av: n

Ja du jag vet va du går igenom. man blir så jävla förbannad på alla dessa männsikor som på något mystiskt sätt får sitta i kundtjänst å jobba på företag när dom inte kan! Jävla okompententa männsikor. Å det värsta är när dom sitter å försöker lura en eller skylla över problemet på en själv! Ne du, kämpa på! På dom igen det är den bästa lösningen, eller gå till nåt annat företag.

2007-07-04 @ 11:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0